Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti inimesi põlgavad koalitsiooni vasakäärmuslased mäletagu Ceaușescu saatust

-
22.04.2023

Tankimisskandaal tuli uue koalitsiooni ja eriti selle rahandusministri Mart Võrklaeva jaoks väga õigel ajal, sest summutas reformierakonna järjekordse sigaduse ja suure inimgrupi alavääristamist.

Võrklaev rääkis automaksu kontekstis, et ka maainimesed ning väikesepalgalised saavad sõita säästlikuma autoga. Ta ise pole muidugi väiksepalgaline ja teda isiklikult see ei puuduta, kuigi võiks ju soovitada – näita eeskuju ja käi linnas jala, sõida ratta, tõuksi või tasuta ühistranspordiga. Aga millest me räägime, tegemist on ju kõrgemat sorti inimestega, kes valitsevad Stenbocki majast nii linnavurlesid kui ka maamatse ja juba kardavad all-linnas jala käia.

Vaenulik ja põlglik suhtumine maainimestesse on juurdunud oravatesse koos Laari rinnapiimaga. Tegemist on mitte eestlaste, vaid tõusikutest kadakasakslastega, kelle jaoks on erilise prestiiži küsimus ja tsunfti kondiproov kantida kõrvale 10 miljonit rohelist rahatähte ja muiata jahmunud rumalatele alamatele näkku, teeseldes mälukaotust.

Loomulikult on ka sellise seltskonna poolt määratud presidendiametnik lausa fanaatiliselt oravate usku. Millegipärast on ka vasakliberaalide poolt Kadriorgu prii leivale istutatud Alar Karis hakanud arvama, et ta on maamatsidest kõrgemat sorti organism, mõned kuud tagasi väites oma avalikus esinemises, et maainimeste jaoks on elektrikatkestused kergemad taluda, kuna maainimesed olevat nendega harjunud. Ettekujutus maal elavatest inimestest kui internetti ja külmikuid mittekasutavast, lehmi käsitsi lüpsvast, asjal sõstrapõõsa all käivast ja isegi riikliku kättemaksuhimulise kääbuse ETV-d mittevaatavast loomanahkades hõimust oli kogu presidendikantselei poolne sülitamine maainimestele näkku, aga näete – Võrklaev võttiski tuld ja ka ajab parunüksküllilikku juttu.

Kui „president“ kui hiirte geneetikat uurinud endine teadlane pidas maal elavaid töörügajaid alamsordi olevusteks võrreldes linnaelanikega lausa geneetilisel tasemel, siis vaadaku peeglisse ja kasutagu pardlit. Tolle solvangu eest pole ta veel vabandanud või pole seni aru saanud, mida tegelikult ütles.

Aga üks suhtekorraldajast keskerakonna endine määgiv ministriäpu üldse ajas eesti naisi põllule sünnitama. Et pole neil sünnitusmaju vaja.

Tõsine soovitus: lõpetage see ülbitsemine meie inimeste kallal, muidu hakkate ükskord sööma oma viimset kooki, nagu Maria Antonia von Österreich.

Tõlkides Võrklaeva kärbikkeelest selgitan: „maainimesed“ on need, kes teda toidavad ja „väiksepalgalised“ on inimesed, keda tema kamp on paljaks varastanud ja kavatseb nüüd veel ka uute maksude ja lollide eurodirektiivide abil kodudest välja kihutada, enne seda mõnitades normaalseid inimesi oma seadustesse talletatud haige seksuaalse fantaasiaga.

Riisalode vaimsele terrorile võib ükskord järgneda Ceaușescu happy end.

Nii et ärge rahva mõnitamisega nii ka üle pingutage. Täna rahvas tuleb Toompeale teie endi kutsel avatud uste päevale, järgmine kord võib tulla juba omal algatusel.

Ivan Makarov