Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vabariiklasest seaduseandja kahtlustab USA presidendi perekonda seotuses seksikaubandusega

-
23.04.2023
Marjorie Taylor Greene.
© Scanpix

USAs on tekitanud kõlapinda vabariiklasest esindajatekoja liikme Marjorie Taylor Greene’i väljaütlemised, kelle väitel ulatub president Bideni perekonna korruptiivne tegevus kaugemale suhetest Hiinaga. Greene hoiatab, et president võib olla seotud ka seksikaubandusega.

Nimelt usub Greene, et Bidenite kriminaalne perekond oli seotud inimkaubandusega ja prostituutide vahendamisega USAs ja välisriikides nagu Venemaa ja Ukraina. Ehkki Joe Bideni poja Hunter Bideni kahtlast äri kinnitavad tõendid ilmnesid juba enne 2020. aasta valimisi, on esindajatekoja järelvalvekomiteel Greene’i väitel võimekus tõestada, et ka teiste pereliikmete finantstehingud on seostatavad mõnede Hunteriga seotud naistega. Bideni poeg on paraku uimasti- ja seksisõltlane, mistõttu võib Greene’i spekulatsioonidel tõepõhi all olla.

Greene’i väited tuginevad esindajatekoja järelvalvekomitee tegevusel, mille käigus vaatas komisjon läbi tuhandeid dokumente ja pangatehinguid. „Seal on hulgaliselt teavet Bidenite perekonna ja kuritegude kohta, milles nad olnud osalised, ning ameeriklastel on õigus seda teada. Nägin oma silmaga tõendusmaterjali inimkaubanduses osalemise kohta, mis hõlmas ka prostituutidega kaubitsemist mitte ainult siin USAs, vaid ka välisriikides nagu Venemaa ja Ukraina,“ ütles Greene.

Tema sõnul oli tegemist täiesti uskumatu materjaliga ja ta vandus, et paljastab kogu Bidenite perekonna korruptiivse tegevuse. „Siin ei ole küsimus ainult Hunter Bidenis,“ lisas Greene. „Siin on laiendatud korruptiivne võrgustik, libaettevõtete võrgustik, kuhu laekus raha paljudest välisriikidest, mis kanti edasi Bideni pereliikmete isiklikele pangakontodele, kes ühtlasi said otsest rahalist kasu ka Joe Bideni võimupositsioonist.“

Ameerika vabariiklased on lubanud paljastada Bideni valed ja pettused ning esindajatekoja järelvalvekomitee esimees James Comer on juba nõudnud pankadelt 14 aasta taguseid kontoväljavõtteid, et saada kinnitust, kas toona asepresidendina ametis olnud Joe Biden aitas pereliikmeid kahtlaste välismaiste äritehingute sõlmimisel.

Allikas: Townhall