Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Küsitlused: vaatamata agressiivsele selgitustööle ei ole kliimasoojenemise narratiiv loodetud tulemusi saavutanud

-
24.04.2023
Maa kliimamuutuste üle vaieldakse siiani, et kas need on inimtekkelised või mitte.
© Scanpix

Hiljutine IPSOS-i küsitlus, mis hõlmas kahte kolmandikku maailma elanikkonnast, näitas, et peaaegu 40% usub, et kliimamuutused on peamiselt tingitud looduslikest põhjustest ja nad pole nõus kliimavõitluseks raha andma.

„Chicago ülikooli energiapoliitika instituudi (EPIC) uuringu kõige üllatavam statistika on see, et 70% ameeriklastest ei soovi kulutada kliimamuutustega võitlemiseks rohkem kui 2,50 dollarit nädalas,“ kirjutab Chris Morrison.

„Peaaegu neli kümnest ameeriklasest ütles, et nad ei soovi  maksta. Hoolimata aastakümneid kestnud rohelisest maailmalõpu agitpropist, mille eesmärk on inimesi veenda elama kollektivistliku Netonull-korraga ühiskonnas, näib, et valdav enamus ei taha kliimamuutuse peatamiseks maksta isegi oma tagataskus olevat rahasummat.

Selliste “uskumatute Toomaste“ pelk olemasolu on hämmastav, arvestades, et inimtegevusest tingitud kliimamuutuste loodusteaduslikku teooriat on tugevalt võimendanud kõik suuremad valitsusasutused, ettevõtted, meediaväljaanded ja kultuuriasutused.

Asjaolu, et peale tõsiseid jõupingutusi ei ole arvestataval hulgal inimesed teadvustanud endale, et kliimamuutused on inimtekkeline ja inimese süü, kinnitab, et selles vallas rakendatud pedagoogiline õpetus- ja kasvatusmetoodika pole olnud piisavalt tulemusrikas.

Nagu Summit News 20. aprillil rõhutas, iseloomustavad sotsiaalmeediahiiglased nüüd üha enam igasugust skeptitsismi kliimamuutuste suhtes kui keelatud arvamust.

TikTokist on saanud üks esimesi platvorme, mis teatab, et mis tahes sisu, mis seab kahtluse alla globaalse soojenemise inimtekkelise kontseptsiooni, eemaldatakse.

Allikas: Summit News