Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Ameerika puruvanake” tahab taas Valgesse Majja pääseda

-
25.04.2023
Valge Maja “puruvanake”.
© Scanpix

Nõukogude ajal valitses suurt Liitu NLKP Keskkomitee Poliitbüroo, millesse kuulus suur hulk vanu mehi, kelle kohta öeldi “Kremli puruvanakesed”. 1980. aastate alguses suri lühikese aja jooksul kolm NSV Liidu juhti, Brežnev, Andropov ja Tšernenko, ning siis leiti isegi sotsialistlikus “paradiisis”, et poliitbüroosse tuleb nooremaid mehi tuua.

Kunagine demokraatlik Lääs on viimaste aastakümnete jooksul koletuslikult NSV Liidu sarnaseks muutunud, seda nii sõnavabaduse vaigistamise (vaenukõneseadused), inimeste “tühistamise”, sovjetlike kampaaniate (kliimavõitlus) kui ka palju muu poolest. Nüüd lisandus veel üks – Valgesse Majja pürib Ameerika “puruvanake” Joe Biden, kes on 2024. aasta presidendivalimiste ajaks peaaegu 82-aastane ja kui ta osutub valituks, siis ametiaja lõpus 86-aastane.

Juba praegu levib ajakirjanduse ja sotsiaalmeedias arvukalt klippe, mis näitavad USA presidendi ebaadekvaatset ja sageli mõistetamatut käitumist, ning järgneva kuue aasta jooksul see vaid süveneb. Ja selline inimene on suurriigi tuumanupu juures. Tema kohta on öeldud: “vana mees vajab taldrikutäit sooja suppi, mitte tuumanuppu”.

Probleemi ei nähta ainult Joe Bideni vanuses ja võimalikus seniilsuses, vaid ka vasakpoolsete demokraatide hukatuslikus poliitikas. Näiteks USA vabariiklased reageerisid teisipäeval demokraadist presidendi Joe Bideni tagasikandideerimise teatele sõnadega, et tal puudub igasugune reaalsustaju, kui ta arvab, et pärast ühte kriisi teise järel väärib ta veel nelja aastat presidendiametis.

“Kui valijad lasevad Bidenil “töö lõpule viia”, kerkib inflatsioon taevasse, tõuseb kuritegevuse tase, veel rohkem fentanüüli tuleb üle meie avatud piiri, lapsi jäetakse endiselt hooletusse ja Ameerika perekondadel läheb veel halvemini,” ütles vabariiklaste rahvuskomitee avalduses.

Bidenite peret kahtlustatakse paljudes kuritegudes ja mahhinatsioonides, seda eriti presidendi poja Hunter Bideni kaudu. Tema võimuloleku ajal on kogu Ameerikas süvenenud lõhestumine, riigi muutumine kaheks paralleelühiskonnaks. Bidenit on süüdistatud valimistulemuste võltsimises, salajaste dokumentide hooletus hoidmises, Afganistani kiires ja katastroofilises loovutamises ja paljus muus.

Joe Biden leiab, et tema on ainus Ameerika demokraatia kaitsja. Ainult et tema valitsedes muutub üha vähemaks seda, mida kaitsta. Vananeda tuleb väärikalt, aga seda Biden ei oska. (AFP-BNS-UU)