Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Inimkonna päästab ainult halastamatu autopeks

-
29.04.2023
(:) kivisildnik

Helsingi Ülikooli teoloogia õppetooli audoktor Greta Thunberg on maailma poliitikutele ja pööblile juba viie aasta eest andnud teada, et eesootava suve 21. juuniks pühitakse inimkond maamunalt, kui fosiilkütustega edasi jamatakse. Elada on jäänud 53 päeva ja neid päevi tuleb kasutada hästi.

Jälgides bensiinijaamades toimuvat ja arvestades seda, et elektrit ikka veel toodetakse, kusjuures mitte ainult õhust ja armastusest, tuleb kahetsusega nentida – on lõpp kindel. Audoktor toetus oma prognoosis täiesti tõsisele teadusele. Nii teadus kui audoktor on läbinud faktikontrolli nagu sulavõi. Seega on kindel, et meie automaks on lootusetult hiljaks jäänud.

Pole mingit reaalset võimalust, et fossiilkütuse tarvitamine enne kahte kuud ära lõppeks, ei lõppe see automaksuga ega ilma automaksuta. Meid ootab häving, inimkonnaga on lõpp, kõik on pekkis. Surm on kindel. Audoktorist teoloog ise ütles, leht kirjutas, poliitik uskus ja kehtestas automaksu. Tekib küsimus, et kas kõik need audoktorid, poliitikud ja muud kliimaklounid on ikka terve mõistuse juures?

Mulle kui rahvasaadikule on saadetud virnade viisi andmeid ja teadust, mis kinnitab vastupidist, midagi ei juhtu, kliima ei tapa. Läbi lugeda neid tekstimassiive ma pole jõudnud, ei üritagi. Esiteks ma ei usu seda maailmalõpujama niikuinii ja teiseks tuleb inimkonna väidetav häving enne kätte, kui ma lugemisega valmis saan.

Kliima asjus ei ole enam midagi arutada ega mõelda, lihtsalt veidi oodata. Kui see teadus on õige, selgub kõik jaanipäevaks ja grillimine jääb ära. Kõik jääb ära. Kui see on aga alatu vale, nagu mulle tundub ja mida ta ka ilmselgelt on, siis tuleb lõpetada loll kliimajutt, loll automaks ja muud nõmedad kliimakoormised ja CO2 raha äravõtmised.

Kõik see rahakorjamine on teaduslikul alusel. Kui alus on vale, siis teeme süsinikuraha korjamisele lõpu 53 päeva pärast ja kogu alusetult kokku ahnitsetud raha nõuame protsendiga tagasi ja kelmid paneme vangi. Me vajame palju kliimakurjategijate ja petiste vanglaid, mina arvan nii ja seda asja me arutame 53 päeva pärast.

Ootan need 53 päeva ära, olen enam kui kindel, et jään elama. Kõik muidugi ei jää, need, kes usuvad audoktorit, kõngevad stressi, luuludesse ja halisemisse. 53 päeva rämedat surmahirmu, seda juba nõrgad organismid üle ei ela. Kes usuvad lõppu, nende usku hakkan ma kohe kinnitama. Sured, sured, sured!

Thunbergi inimkonna lõpu märgid on juba käes: Telekanal Fox ei lase enam Tucker Carlsonit eetrisse ja käib alla, ameerika suured õlletootjad reklaamivad oma halba õlut homodega ja käivad alla, meie valitsus ajab jõudsasti homoasja, ent on langenud ikkagi peavoolu ajakirjanduse viha alla, sest lollid maksud tabavad ka homoajakirjanikke.

Ja Eestis on asi veel hullem, sündimus on rekordmadalal, liigsuremus kole kõrgel ja keskmine eluiga lühenab. Kuumad suved noh, mis see muu ikka on, kindlasti mitte süstimine ega maksustamine ega lõputu nöökimine, valetamine ja valimishäälte ülelugemata jätmine. Ühesõnaga, 15 aastaga viie rikkama riigi sekka ja 5 aasta pärast surnud, sellised jutupunktid.

Mida teha? Inimkonda päästa enam ei õnnestu, automaksu ilmselt ka maksta ei õnnestu, sest enne saabub lõpp ja inimkond sureb ära. Mõistagi siis, kui klimaatikutel on õigus. Eeldame, et on õigus, lehes ka kirjutati, ju ta siis ikka on. Meil Pärnus on ka mingid kliimaarengu kava ja kõik värgid volikogu õnnistuse saanud.

Ei aita meid automaks, kuidagi ei aita, aga midagi peab ometi tegama. Pakun välja autopeksu idee. See käib kõik seduslikult ja rahulikult ja valusalt, aga autosid kolkida ei tohi. Autopeks puudutab ainult kliimausulisi ja maailmalõpu ootajaid. Kliimausulised tulevad kokku, kas iga päev või kogu aeg, sest aega on vähe jäänud.

Klimaatikud kirjutavad paberile alla, et nad on ise süüdi, kui hammastega midagi juhtub, ja algab totaalne näopeks. Kõik peksavad kõiki, sest nad on autoga sõitnud, elektri valgel lolli mänginud ja sellega inimkonna hävingu põhjustanud. Kaklusklubi filmist saab seda kõike õppida, aga midagi õhku lasta ei tohi.

Kindlasti on see kergem viis inimkonna vääramatule hukule vastu minna, kui niisama juua ja feispukis halada. Teine võimalus on minna kohe rindele, et Ukraina võidaks veel enne inimkonna maamunalt pühkimist. Võitjana on parem aatomiteks laguneda ja alatud agressorid surevad mõni nädal või päev varem kui kõik teised – mis on muidugi õiglane.

Mis aga puutub nendesse, kes kogemata kombel autopeksu pöörises maha lüüakse või kelle nõrk tervis õiglast näopeksu välja ei kannata, siis tuleb nad ikkagi maha matta, mis sest et lõpp tuleb, Ilmad on soojad ja 53 päevaga läheb kindlalt haisema. Matjateks võib palgata ka kliimaskeptikuid, et õigeusklikud saaksid kogu aeg ja täie jõuga üksteist tampida.

Midagi uut siin ei ole, fanaatikud on ikka ennast piinanud, piitsutanud ja rauast ahelaid särgi all kandnud. Ise ikka ei ole ennast objektiivne peksta, võib tekkida kaastunne ja nõrkus. Autopeks on parim võimalik patukahetsuslik kliimakontseptsioon. Ja mis põhiline, kellelgi ei ole sinust, alatust inimkonna hukutajast kahju ja keegi ei halasta.

Klimaatik, kelle süü on eriti raske ja kes ei julge isegi teiste omasuguste ette ilmuda – ka selliseid on: kahe auto pidajad, investorid, kaevurid ja ülekaalulised – tagugu kontoris pead vastu põrandat, aga enne kirjutagu muidugi paberi peale, et on ise süüdi, kui peas midagi oma kohale põrub. Allkiri, kuupäev. Kliimakahjurid olgu loovad. Mõelgu ise ka midagi välja, minul ei ole probleemi inimkonna hävitamisega, minu südametunnistus on puhas.

Mulle jääb arusaamatuks, miks inimkonna kliimavaenlased pole veel ennast eutanaasiale allutanud. Kas on siis nii raske aru saada, milleks on sotsialistlik nöör ja liberaalne seep? Hävitasid inimkonna, lurjus, vastuta!

Selgus on käes 53 päeva pärast, tahtmata olla prohvet või audoktor-teoloog, ütlen ma teile, et 53 päeva pärast ei juhtu inimkonnaga mitte midagi, kui lollakad just tuumasõda valla ei päästa. Tuumaenergia on aga teatavasti CO2 neutraalne nagu prillikivi. Ühesõnaga, kui lollus, hullus, kurnamine ja asteekide inimohverdamise poliitika on üle visanud, siis vali Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 29.04.2023