Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

„Eesti Nokia“ on lõpuks leitud: kas seadustame pedofiilia?

-
01.05.2023
Suhtekorraldaja ja suhtekorraldatav filmist “Vend 2”

Peavoolumeedial, nii imelik kui see ka pole, jääb ikka veel puudu traditsioone, peresid ja eestlust peedistavatest arvamuslugudest: enamasti esinevad nendega kas väga primitiivse väljendusviisiga lapsepõlves väärkoheldud liberastid, vägivaldsed pedeaktivistid või siis hästi häguse kantseliitliku ümberaugujutuga „ülikoolide“ ja koda-nikkuühiskonna tegelased.

Inimesed hakkavad juba näitama öökimissümptomeid, muist jätavad lugemata.

Seega tuleb lohistada arhiividest sinna kogunenud verbaalset saasta ja seda taasavaldada, sest lugejad on neid jälkusi uute jälkuste tulva all juba ammu unustanud. Ühtlasi ei ole vaja artikli kordustrükkimise eest autorile ilmselt makstagi, mis on oluline olukorras, kui inimesed maksumüüri reeglina ei ületa, veendudes nähtava osa kaudu, et selle asja sisse võib ju seekord ka astumata jätta.

Kui öeldakse sõna „suhtekorraldaja“, siis tuleb esimesena meelde selline tegelane nagu päevakeskerakondlasest suhtekorraldaja Janek Mäggi, mis on mingis mõttes diagnoos. Reastades „uusameteid“ ühiskonna jaoks tühisuse järgi oleks esikohal kindlasti „suunamudil“, teisel aga vaieldamatult „suhtekorraldaja“.

Postimees kergitaski oma silohoidlatest üles ja taasavaldas „suhtekorraldaja“ Vootele Päi kaks aastat vana loo „Abieluvõrdsus on majanduslikult kasulik“. Leht täpsustab, et praegu on Päi siseministri nõunik. Kunagi oli ta vist seotud kaitseministeeriumiga – nii rändabki mees, ujudes kestvalt pinnal, ametilt ametisse, korraldades oma suhteid. Ja kõikjal ajab mingit liberastilist kelbast.

Kas mees peaks illustreerima oma lugusid oma hoolikalt poseeritud portreega, kus ta embab ennast omaenda õrnade kätega, nagu tegi „Briljantkäest“ tuntud ööliblikas nõukogude võõrastemaja kasinas numbris, kes karjus „Ma pole süüdi! Ta ise tuli!“ Aga maitseasi. Sest Päi agiteerib tuliselt abieluvõrdsuse eest, ja kes teab, mida isiklikku tal mõttes võibki olla.

Terve Päi loo sõnavara ja programm koosneb põhiliselt Joseph Henrichi tsitaatidest, nagu temasuguste Pravda lood koosnesid Lenini omadest. „12 tooli“ ennustajast kaardimoori papagoi sõnavara seisnes ka lukksepp-intelligendi Viktor Mihhailovitš Polessovi ütlustest.

Järgneb pikk füsioloogilispatoloogiline ühiskonna pehkimise põhjendus, mida troonib viide tollelesamale Josephile: „kõrvutades neid uuringuid Henrichi analüüsiga, näeme, et abielu mõju homoseksuaalide majanduslikule ja tervisekäitumisele on võrreldav heteroseksuaalidega.“

Geniaalne! Aga siis jõuab Päi juba oma „suhtekorraldaja“ liistude juurde:

„Rääkides abielu institutsiooni sisulise mõtte laiendamisest samasoolistele paaridele, peame arvestama riigi ja ühiskonna majanduslikke ja sotsiaalseid huve… on n-ö abieluvõrdsusel selge kaasav efekt, mis avab paljude inimeste majanduspotentsiaali. See võimaldab inimestele kindlust ja stabiilsust, mille nimel elada, õppida ja tööd teha. Eesti elanikkond on väike ning vähemus veel väiksem, kuid seda enam ei ole riigi seisukohast mõistlik välistada mingit ühiskonnagruppi, piirates nende eneseteostusvõimalusi… Lisaks ei saa Eesti-suguse Ida-Euroopa väikeriigi puhul mööda vaadata asjaolust, et võistleme kvalifitseeritud tööjõu pärast riikide ja ettevõtetega, kelle palgafondi (või kliimaga) me ei konkureeri. Küll aga võib samasooliste paaride õigus abielule olla imagoloogiline argument riigi atraktiivsuse aspektist. Mitte seetõttu, et «geid kõik jooksku Eestisse/Eestis», vaid ka kõrgharidusega heteroseksuaalse eksperdi puhul võib abieluvõrdsuse argument saada elukoha valikul määravaks. Põhjendatult või mitte, aga abieluvõrdsus on paljude inimeste jaoks selge signaal riigi arengutasemest ja avatusest.“

No tore: homod teenivad paremini riigi majanduslikke ja sotsiaalseid huve. Arendavad surrogaatemanduse tulutoovat haru.

Homondus avab inimeste majanduspotentsiaali, annab kindlust, ja selle nimel tasub juba elada, õppida ja tööd teha. No nagu omal ajal kommunismi helge tuleviku nimel. Laulis ju kuuendik kogu planeedist: „meil laulud aitavad elada, võita“.

Eesti elanikkond on väike, nii et homostage teineteist rohkem, see on ju loogiline!

Tagantpoolt trukkimine on Eesti imagoloogiline argument ja atraktiivsus võrreldes teiste riikidega. Nad seal seda ei tee ja siis kõik tulevad siia, sest siin saab.

Ja meil on „Eesti-sugune Ida-Euroopa väikeriik“, nii et ärge enam sonige Põhjamaade hulka kuulumisest.

Abieluvõrdsus on siis paljude inimeste jaoks selge signaal riigi arengutasemest ja avatusest. Avage siis oma arenenud urked. Pange vapilõvid teineteisele selga ja Eestit täidab otsemaid kõrge kvalifikatsiooniga tööjõu tulv Sudaanist.

Aga kujutage ette, milline oleks majanduslik efekt, imagoloogiline argument ja atraktiivsus, kui me seadustaksime pedofiilia! Esimene samm selles suunas ÜRO uuema nägemise vaimus on lasteporno legaliseerimine: fotograaf võib pildistada alasti eesti laste jalgevahet, ja teda ei saadeta aastateks vanglasse, nagu mahajäänud lääne riikides, vaid edutatakse parlamendi välisasjade komisjoni juhiks! Tüüp näeb maailma, pildistab sealseidki lapsi.

Aga kõik on loogiline: pimp-kupeldaja on ju aastatuhandete kogemusega suhtekorraldaja.

Nii et Postimees, pane! Seisa jätkuvalt kindlalt eestlaste, eesti kultuuri ja keele säilimise eest läbi aja!

Tõskem eestlase keele niššide arvu!

Ivan Makarov