Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti “vihased valged vasakliberaalid” tahavad näha marksistlikke võitlejaid täis barrikaade

-
01.05.2023
Radikaalfeministlik revolutsionäär barrikaadil.
© Scanpix

Kahjuks pole teada, mida arvavad oma probleemidest paljud vähemused ise, sest nagu kogu Läänes, räägivad ka Eestis nende eest neomarksistlikud äärmusorganisatsioonid, kelle eesmärgiks pole mitte õiglus, vaid elu barrikaadidel.

Kui uusmarksistlik BLM USA-s linnadepõletamist mängis, otsustasid kohalikud “tühisüdamed” ka siin tule süüdata. Tollal Eestis elanud mustanahaline Abdul Turay kritiseeris seda olematu taustaga üritust ja nimetas korraldajaid “vihasteks valgeteks vasakliberaalideks”, mille peale keegi reformierakondlane Shabad arvas, et Turay ei teadvat mustade probleemidest tuhkagi.

Aga just “vihased valged vasakliberaalid” ongi need, kes otsivad üles vähemuste väikesed mured, paisutavad need suurteks probleemideks ja juhatavad inimesed siis barrikaadidele, et nood ometi rahulikku elu elada ei saaks.

USA-s juhtus selline lugu. Seal elas iraanlanna nimega Negar. Kord saabus tema juurde üks naine, “vihane valge vasakliberaal”, kes arvas, et naine võiks oma poliitiliselt mittekorrektselt kõlava nime välja vahetada. Iraanlanna oli hämmelduses, sest tema nimi Negar on Iraanis väga levinud, hea tähendusega ja suguvõsas laialdaselt kasutuses. Valge naine aga ei jätnud, pakkus koguni riigipoolset abi…

Mõistagi jäi nimi alles, aga kogu see lugu näitab, kuidas “vihased valged vasakliberaalid” millestki hoolimata oma uusmarksistlikke võitlusi korraldavad. Sinna punti lähevad kõik kristinakallased, liisapakostad ja muud tegelased, kes võtavad enda kätesse võõrad mured ja võimendavad neid – neile on tähtis see, et ühiskonnas rahu poleks, vaid barrikaadid karjujaid täis oleks. Selle nimel mõeldakse probleeme välja ja eksporditakse neid liberaalsetest maadest juurde, sest “viimse võitluse maale, lahing otsustav toob!”

Nii ei tea ka Eestis keegi, kui paljudele on tegelikult “abieluvõrdsust” vaja ja kas üldse on, aga “vihased valged vasakliberaalid” on selle teema üles tõstnud ning genderrevolutsioon on Aurora kahuripaugu andnud.

Uued Uudised