Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kolumnist Kaja Kallasele: te just oletegi kaamlid!

-
02.05.2023
Pilt, mis ütleb palju.
© Scanpix

Kolumnist Karl Olaf Rääk kommenteerib Kaja Kallase arvamust president Zelenskõi kaadritagusest reaktsioonist küsimusele Slava Ukraini väidetava korruptsiooni kohta.

“Nagu arvata oligi – Kaja Kallase tsitaat: “Seal on nulltolerants selle vastu. Ta oli hästi ärritunud sellest, et kuigi korruptsioonitõrje nimel tehakse tohutuid pingutusi, tuleb mingi Eesti ajakirjanik pressikonverentsil, mida kantakse igal pool üle, ja viskab sellised kahtlused õhku. Ja et meie nüüd tõestagu, et me pole kaamlid,” vahendab Karl Olaf Rääk.

Ta lisab: “Aga te, kulla valimisvõltsijad, just nimelt OLETEGI “kaamlid”. Kui Ukrainas on võib-olla nulltolerants, kui seal tehakse tohutuid pingutusi, siis siin mätsitakse pettused kinni. Võltsitakse korruptsiooniga seotud “kangelane” riigikokku, et poliitprojekt Eesti 200 aitaks Reformierakonna hukatusplaane ellu viia. Keegi uurima ei hakka, kõik teevad näo, et midagi erilist pole juhtunud. Nüüd on muidugi sigin-sagin ja kõige suurem süüdlane on “mingi” ajakirjanik, kes ebameeldiva küsimuse välja ütles. “Viskab sellised kahtlused õhku” ja oh õudust, avalikku häbi “kantakse igal pool üle”. Siin pole ju kahtlusi, faktid on kõigi nina all, ainult et petised ei taha pattu tunnistada.”