Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liisa Pakosta kaitseks

-
02.05.2023

Hea mõttekaaslane Jaak Madison avaldas täna Postimehes loo, mille võib leida edetabelis „Pakosta klassiõde tapeti oma mehe poolt, järelikult tuleb homosid laulatada – no tere talv!“ nime all, aga ilmselt oli postimehe-Ehala hiljem pealkirja muutnud ja selle portaalis on kolumn juba pealkirjaga „Pakosta „armastuse“ argument on naiivne – kas lubame ka vendadel-õdedel abielluda?“

Armas Jaak, kes Sa oled mind kutsunud EKRE-sse, tänu millele olen ka mina nüüd Kremli jutupunktide vestja ja Prigožini suur sõber – see pealkirja muutus on rohkem kui mõistlik, sest Liisa Pakosta teada-tuntud intellektuaalina hakkaks ju kohe vastu väitma, et mis talvest Sa räägid, praegu on ju maikuu.

Ja see väide, et kui Pakosta klassiõde tapeti oma mehe poolt, siis järelikult tuleb homosid laulatada, on võib-olla täiesti faktipõhine. Äkki tuli Pakosta klassiõe mees kapist välja ja tahtis teise mehega laulatust, aga naine ei olnud lahutusega päri. Kust meie teame? Ja kust võis seda teada Pakosta?

„Ma soovitaks Liisa Pakostal tutvuda USAs tehtud uuringutega, et kui stabiilsed on suhted samasoolistel võrreldes traditsiooniliste peredega,“ kirjutab Jaak Madison vastuarvamuses.

Armas Jaak, ära selliseid soovitusi Liisa Pakostale enam anna! No loeb ta need uuringud läbi – ja siis kirjutab Postimehes, et näe, samasoolistel on jah suhted ebastabiilsed, kuna Ameerikast nii öeldi, aga põhjus on selles, et samasoolisi ümbritsevad valged rassistlikud homofoobid teevad nende elu põrguks. Muidugi on rõhutud homodel valus vaadata, kuidas nende ümber muudkui sigitakse surrogaatemasid kasutamata. Võigas ju! Normaalne on hoopis see, kui sa palkad raha eest naise, keda seemendatakse kunstlikult sinu poolt saadetud spermaga, nagu veel nõukogude lautades seemendati loomi (ma tundsin Udeva sovhoosis üht seemendustehnikut – tema nimi oli vist Inge ja kohalikud hüüdsid teda „pulliks“).Ja 9 kuu pärast võetakse inimemaselt vastsündinud titt ära, nagu võetakse emiselt põrssaid, ja antakse tellijale.

No loomulikult on Ameerika heterod kadedad. See on ju nii mugav – tellid kauba ja ostad välja, olgu see pardel või imik. Kõik naiste võrdsuse eest võitlevad organisatsioonid ja keegi ÜRO naiste volinik Kersti Kaljulaid on vait. Jah, naised on võrdsed, aga homod on võrdsemad. Naised on homode iniminkubaatorid.

No vaata ise, Jaak: täna ilmus Buduaaris Karin Karu liigutav lugu „Abielupaari Mart Haberi ja Taivo Pilleri tütar Hilda oma vanematele: meil on nii hea meel, et me teile sündisime“. Kaksikud Hubert ja Hilda „sündisid neile“ 2018. aasta oktoobris, nii et see on kõigest 4-aastane plikatirts, kes ütleb, et „me teile sündisime“.

Missugune lingvistiliselt täpselt defineeriv väide pisikese lapse suust!

Hea Jaak, Sinus ja minus tekitab selline põnni kõnepruuk kõhedust, aga sellegipoolest on ülekohtune oodata Liisa Pakosta poolt sama tunnet. Saa aru, et kui inimene oli palju aastaid soovolinik, siis see raske töö mõjutaski teda üsna rängalt. Ega soovoliniku poole terved ja elurõõmsad inimesed ei pöördu – ja on teada palju juhtumeid, kui Paldiski mnt. tüüpi asutustes läksid arstid patsientidega suheldes ise lolliks. Ja pärast veel ootamatult see muinsuskaitse – kõiki neid kultuurimälestisi ehitasid ju meie vastikutest heterotest ja meesšovinistidest valged esiisad-mölakad.

Tuleb olla sallivam ja saada aru Liisa Pakostast, kes seitse aastat oli kooselus oma tulevase parteikaaslase ehk kahesajatajaga Toomas Uiboga, kes veel väikese poisina anus heliplaadilt nutuse häälega: „Võta mind kaasa, võõras mees! Võta mind kaasa, võõras mees!“

Ivan Makarov