Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Soodoma ja Gomorra seadusemuudatus läheb kooskõlastusringile

-
04.05.2023
Kui minister ajab radikaalfeministlikku ja homolembelist rida, siis sündimus ei saagi paraneda.
© UU

Alles küsis konservatiivne eurosaadik Jaak Madison Soodoma ja Gomorra erisaadikult Liisa Pakostalt: kas lubate ka vendadel-õdedel abielluda? Vastus tuli BNS-i kaudu: abieluvõrdsuse kehtestamiseks asendatakse perekonnaseaduses abielu mõiste juures sõnad “mehe ja naise” sõnadega “kahe füüsilise isiku”.

“Kaks füüsilist isikut” võivad olla ükskõik kes: vanemad lastega, vennad-õed… arvate, et sinnani asi ei lähe? Läheb küll, ja kuidas veel, sest moraalsed tõkked on juba eest võetud. Kogu läänemaailma kogemus ütleb, et kus homodega asjad lõdvaks lastakse, seal tulevad teised perverssused riburada järele. Meil on juba sooneutraalsus-teooriad, transsooliste ülistamine, üleöö soo muutmine, kümned erinevad variandid mehe ja naise vahel…

BNS vahendab: “Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo saatis neljapäeval kooskõlastusringile eelnõu, mille järgi saavad abielu sõlmida kaks täisealist inimest, sõltumata nende soost.”

Kunagi siis, kui vaenukõneseadused veel Euroopa sõnavabadust ei ahistanud, oli Hollandi teles saade, kus naissaatejuht küsis meeskülaliselt, miks too geidesse eelarvamusega suhtub. Too vastas robustselt: “Vaadake, teil on jalge vahel midagi ja minul on see teistmoodi, aga kui me voodisse läheme, siis me klapime. Temaga…” saatekülaline osutas kaameramehele, “…ei oskaks ma küll voodis midagi peale hakata.”

Tabav lugu, mis ütleb täpselt, miks eluandev mehe ja naise abielu ainuõige on.
Traditsioonilise ühiskonna hävitamine Eestis sai avapaugu. Eesmärk on endine: mehe ja naise abielu “tühistamine” rohkete “uusväärtuste” kaudu.

Uued Uudised