Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Abieluvõrdsuse seadus annab “elupuu kuivanud okstele” õiguse lapsendada?

-
04.05.2023
Samasoolised saavad alati endale koera võtta, pole vaja sirutada käsi laste järele!
© Scanpix

Samasoolised paarid, kellele valetajate koalitsiooni juhitav riik tahab anda õiguse abielluda, saavad õiguse ka lapsendada – kuigi nad on ise valinud tee, mis ei luba neil loomulikul teel lapsi saada. See on irvitamine looduse olemuse üle.

Õhtuleht kirjutab: “Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo allkirjastas neljapäeval abieluvõrdsuse ja kooseluseaduse eelnõu, astudes sammu selles suunas, et Eestist saaks 35. samasooliste abielu lubav riik. Perekonnaseaduse muudatustega võimaldatakse abielu sõlmida kahel täisealisel füüsilisel isikul sõltumata nende soost. Samast soost abielupaarid saavad seaduseelnõu kohaselt ka õiguse lapsendada.”

Õigus lapsendada, olles ise valinud tee, millel ollakse “elupuu kuivanud oksad”? Ja lapsi peavad neile sünnitama ikkagi kas naised, kes ei soovi last omale jätta või teevad seda surrogaatemadena? See on väga amoraalne õigus samasoolistele – nad võrdsustatakse heteropaaridega, kes peavad veel lisaks neid “lastega varustama”, sest ise nad lõikasid need eluniidid katki.

Praegu kasutatakse peamise argumendina nn abieluvõrdsusele väidetavat “armastust”, mida olevat vaja legaliseerida. Armastatagu siis pealegi, aga miks anda õigust võõraid lapsi noolida – see ei ole ju samasooliste maailm, lastega eluvormist on nad ise vabatahtlikult loobunud.

Samasoolised trügivad tõeliste perede sekka, olemata ise seda kuidagi, sest lastest loomulikul teel on nad loobunud – see tähendab, et eluandvat mehe-naise abielu ja samasooliste suhet ei saa kuidagi võrdsustada.

Uued Uudised