Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas inimestest tahetaksegi teha vaktsiine täis pumbatud zombid?

-
05.05.2023
Linnugripi puhul aitab hoiatustest, ei pea tingimata leidma uue koha, kuhu vaktsiine pumbata. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Igal inimesel on oma immuunsussüsteem, mis peaks haigustega võitlema, ja vaktsiinid on vaid tugi juhuks, kui see süsteem ei suuda üksi hakkama saada – paraku tundub, et inimesed vitsutatakse täis võõrleegionäre, kes peavad nende eest võitlema.

ERR kirjutab: “Euroopa Liit valmistub võimalikuks linnugripipandeemiaks, pannes riikidele kokku vaktsiinitellimust. Eesti on otsustanud tellida tuhat doosi linnugripivaktsiini.”

Linnugripp on tegelikult maailmas juba “vana” haigus ja miks see hüsteeria nüüd lahti läks?

Koroonavaktsiinid, gripivaktsiinid, puugivaktsiinid… kui palju mahub ühte inimkehasse neid võõrleegionäre? Kas see ei tee inimesi hoopiski jõuetumaks, kui nende oma immunsüsteem mängust välja lülitatakse?

Umbusk vaktsiinide vastu süveneb ja seda eriti seetõttu, et koroonavaktsioonid töötati välja ülilühikese ajaga, ilmselt ei läbinud need vajalikke läbiproovimisi ja tõid kaasa ohtralt tüsistusi.

Teisalt peetakse ravimitööstust üheks enam raha liigutavaks alaks relvatööstuse ja narkoäri järel (ilmselt on konkurentsis ka inimkaubandus üle Vahemere), mis lubab eeldada, et kasvav vaktsiinide müük on kellegi huvides.

Teatud oludes on vaktsineerimine vajalik, kuid kas peab sellest rahvaspordi tegema?

Uued Uudised