Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Totalitarismil ei pruugi tingimata olla Hitleri ja Stalini vuntsid, tal võib olla ka von der Leyeni naerunägu

-
05.05.2023
“Pfizeri vaktsiinid juba sokutasin teile, varsti hakkate maju soojustama nii et tolmab!”
© Scanpix

Kui keegi räägib Euroopa Liidu totalitaarseks muutumisest, lähevad eurolojalistid marru – mis jutt see olgu! Aga totalitarismil ei pruugi alati olla Stalini või Hitleri nägu, ka euroametnike Verhofstadti, Timmermansi ja von der Leyeni näod kannavad tema grimassi.

Tuleviku eurototalitarism näebki välja ilmselt selline, et valitseb mittevalitav Euroopa Komisjon koos suveräänsuse minetanud liikmesriikide volinike-satraapidega, olematu otsustusõigusega Euroopa Parlament annab liidule kerge potjomkinliku parlamentarismiilme ning eurodirektiivid panevad sentimeetrilise täpsusega kirja, kuhu eurokodanik tohib istuda ja astuda.

Ehk siis saavutatakse totalitarism demokraatia mängimise ja ülireguleeritud ühiskonna kehtestamisega, kusjuures demokraatia fassaad võib isegi päris usutavana näida.

Juba praegu näeb, kuidas EL paneb paika, kuidas maja soojustada, milliseid küttekehi kasutada, millist autot soetada ja nii edasi. Varsti olemegi olukorras, kus mistahes sammu astumiseks peab enne eurodirektiivid läbi lugema, teadmaks, kas seda sammu ikka tohib teha.

Totalitarism hiilib Euroopa Liidus ringi kohustusliku kliimavõitluse, pealesunnitavate vaktsineerimiste, kaelamääritavate “uusväärtuste”, põgenike tervitamise ja muude kohustuste kaudu. Mitte miski selles pole vabatahtlik, vaid on rangelt kohustuslik.

Ja kui miski ei meeldi, siis selleks on vaenukõneseadused, mille kohta väidetakse, et need sõnavabadust ei pärssivat, kuid ometigi suletakse suid massiliselt.

Unagri ja Poola sõdivad praegu sellise totalitarismi vastu ja neid vaenatakse seetõttu kõvasti, võttes neilt ära isegi osa  ühisrahastusest. Kõik teised kuulavad sõna ja võtavad osa Näljamängude ühiskonna ehitamisest.

Totalitarism ei tule kunagi tagasi endise näoga, sest siis tunneksid kõik ta ära – ta võtab deemonliku näo asemele inglinäo ja tuleb seekord Ida asemel (kust teda teatakse karta) juba hoopis uusmarksismist nakatunud Läänest.

Totalitarismil on ka George Sorose ja Klaus Schwabi nägu. Föderaliseeruv Euroopa Liit aga pole veel päris totalitaarne, sest vana demokraatiakiht on veel tugev, kuid ta liigub suure kiirusega just Gulagi arhipelaagi suunas.

Uued Uudised