Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Martin Helme Budapestis: „Meie ees on täielik frontaalrünnak meie tsivilisatsiooni vastu“ (lisatud video)

-
06.05.2023
Laadime sisu...

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Martin Helme käis sel nädalal esimest korda Ungaris. Mitme tuhande osalejaga konverentsil ütles avasõnad video teel Donald Trump. Helme teatas oma kõnega esinedes, et maailm seisab silmitsi eksistentsiaalse ohuga. Liberaalid hävitavad tsivilisatsiooni ning normaalsed inimesed peavad moodustama ühisrinde.

Kõne tekst:

„Tundub asjakohane viidata siinkohal Ameerika poliitikale. Vanasti öeldi seal, et parempoolsed arvavad, et vasakpoolsed on rumalad ning vasakpoolsed arvavad, et parempoolsed on kurjad. Seetõttu arvavad vasakpoolsed, et neil on õigus oma oponente teotada ja raevukalt rünnata.

Mina arvan aga, et asjad on täpselt vastupidi. Vasakpoolsed on need, kes on kurjad ning parempoolsed on rumalad, kuna nad ei mõista, kes on meie vastas. See ei ole vasakpoolsete rumalus, miks nad üritavad hävitada perekonda, vanemlikke õigusi, normaalset ja tervet lapsepõlve… see on kurjus.

See pole rumalus, mis pöördumatult sandistab ja kahjustab lapsi nii füüsiliselt kui vaimselt transsoolisuse agenda nimel. See on puhas kurjus.

Ja see pole rumalus, hävitada parim jõukust tootev majandusmudel, mis on turumajandus, mis on andnud meile tööstusliku tootmise, küllusliku ja odava energia ja innovatsiooni ning asendada see uuskommunistliku plaanimajandusega, mis viib, nagu see on varem alati viinud, massilise vaesuse, eraomandi kadumise ning uue pärisorjuseni. Kõike seda muidugi kliimaaktivismi nimel. See pole rumalus, see on kurjus.

Ja see pole rumalus, hävitada rahvusriike massiimmigratsiooni läbi ning riigiüleste organisatsioonide kaudu, mida te ei saa välja hääletada. Need riigiülesed organisatsioonid võtavad ära võimu rahva käest. See on kurjus.

See pole rumalus, mis ajendab ristisõda sõnavabaduse, avaliku ja jõulise arutelu vastu selle nimel, et peatada kahjulik või vihkajalik kõne. See on muidugi kõne, mida vasakpoolsed ei suuda taluda või millega nad lihtsalt ei nõustu. Tsensuur on lihtsalt kuri.

Ning kui me ei mõista, kes on meie vastas. Kui me jätkame nende õigustamist, öeldes, et nad on lihtsalt naiivsed, et nad tegelikult ei mõtle seda, et nad muudavad oma meelt, kui nad näevad, millist kahju nad tekitavad… siis me tõesti oleme rumalad.

Meie ees on täielik frontaalrünnak meie tsivilisatsiooni vastu. Meie sõnavabadus, liikumisvabadus, südametunnistuse vabadus hävitatakse, kui me ei võitle vastu.

Meie jõukus, õigus eraomandile, valikuvabadus tarbijana hävitatakse, kui me ei võitle vastu.

Meie rahvad, meie keel, meie kultuuripärand hävitatakse, kui me ei võitle vastu.

Ükski neist pole eraldi teema. Seda kõike seob kokku kuri intelligentne disain. See on endiselt seesama vana plaan luua uus inimene. Ma olen kindel, et seekord on ta sooneutraalne.

Ja see on endiselt seesama vana plaan luua uus ühiskond. Ning muidugi selleks, et seda teha, tuleb hävitada vana inimene ja vana ühiskond. Ning oh kuidas nad praegu meie tsivilisatsiooni hävitavad.

Kurjuse jõud on ehitanud muljetavaldava võrgustiku inimestest ja institutsioonidest, et meid hävitada ja orjastada. Nad on edukalt korrumpeerinud peaaegu iga lääne institutsiooni, alates meediast kuni ülikoolide, kirikute, koolide ning sõjaväe ja äriettevõteteni. Nad on isegi korrumpeerinud spordi.

Nad ei hoidu isegi valimiste manipuleerimisest.

Seega peame meie, normaalsed inimesed, ehitama üles headuse võrgustiku, et võidelda vastu ja võtta tagasi see, mis kuulub loomuomaselt meile – meie vabadused, meie jõukus, meie tulevik. Ning see on täpselt see, mida me siin teeme.

Daamid ja härrad, meie vastas on eksistentsiaalne oht. Seega, me peame mõistma, et me pole pelgalt opositsioon liberaalsele, korrumpeerunud, globalistlikule valitsejate klassile… me oleme vastupanuliikumine sellele. Ning ühiselt oleme me võidukad. Aitäh!“