Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Õiguskantsler: soouuringud ja keskkonnakaitse pole õigusteadus

-
06.05.2023
Paljjude poliitikute kõrgharidus pole akadeemiline, vaid marksistlik. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Eestis on praegu keskharidusega välisminister, kuid ka suur osa “kõrgharidusega” ministreid ja poliitikuid pole paremad, kui nende haridus on saadud mõnes marksistlikus ülikoolis “uusväärtuste” erialal.

BNS vahendab: “Kavandatav juristieksam ei lahenda probleemi, et ülikoolis pole õpitud, rõhutas õiguskantsler Ülle Madise reedel advokatuuri üldkogul.

Madise nentis, et ülikoolides saavad täna juristidiplomi inimesed, kelle õppekavadest puuduvad olulised juristi elukutseks vajalikud teadmised. “Juristidiplomi võib täna saada kaheaastase stuudiumi järel inimene, kes on õppinud muuhulgas soouuringuid, keskkonnakaitset ja palju muud, aga mis pole õigusteadus,” märkis ta.”

Juriidilise hariduse puudumine on üks probleem, teine aga on see, et õpingud on toimunud selgelt ideoloogilistes, mitte akadeemilistes õppeasutustes.

Nii saab elulugudest lugeda: “magistrikraadi sai ta Ungaris Kesk-Euroopa Ülikoolis” või “tegi magistritöö soouuringute alal”. Ja sellised on valitsuses kui kõrgharitud spetsialistid, kuigi nende “haritus” on vürtsitatud uusmarksistliku ajupesuga. Taolisi on ohtralt globalistlikus poliitprojektis E200.

Uued Uudised