Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Maardu osakond sai kaheaastaseks

-
06.05.2023
Maardu EKRE ühispilt.
© Maardu EKRE

5. mail 2023 peeti pärast üldkoosoleku ametliku osa lõppemist EKRE Maardu osakonna teist sünnipäeva, sellel puhul oli osakonnal külas Helle-Moonika Helme. EKRE Maardu osakonna üldkoosoleku sünnipäevalauda koguneti Maardus Muuga aedlinnas.

EKRE Maardu osakond asub Harju- ja Raplamaa ringkonnas. Üldkoosolekul valiti EKRE Maardu osakonnale esimees, kaks aseesimeest ja kolmeliikmeline juhatus. Valimised olid ühehäälsed, osakonna esimehena jätkab Risto Nahkor ja aseesimeeste vastutuse au said enda kanda jätkuvalt Kaire Reier ja Chris Häidrits.

EKRE Maardu osakonna peamine eesmärk on kasvada suuremaks liikmete arvult, et olla paindlik enda erinevates tegevustes ja võimalustes esindada rahvuslikke väärtusi.

Üksnes liikmena ühises ürituses olemisest ja liikmemaksust on juba suur tugi. Aktiivsetel liikmetel on võimalus osaleda erinevates erakonna tegevustes, näiteks väliüritustel. EKRE Maardu osakond on avatud juhtimisega ja osakonna liikmetel on suurepärane võimalus osaleda avatud juhatuse koosolekutel. Iga liige on oluline.

Palun astu EKRE Maardu osakonna liikmeks: https://ekre.ee/liikmeks-astumine/

Võimalusel tee annetus EKRE Maardu osakonnale. Hetkel on meil näiteks vaja enda erakonna logodega telki ja muud tarvilikku väliürituste korraldamise tarvis.

Makse selgitusse:  Annetus: sihtannetus, isikukood, Harju- ja Raplamaa, Maardu osakonnale

ERAKONNA KONTO SEB PANGAS:
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
EE301010002019895003

ERAKONNA KONTO LHV PANGAS:
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
EE677700771001338916

Ettepanekute ja küsimuste korral pöördu: risto.nahkor@gmail.com