Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jevgeni Prigožin pole venelane, Ivan Makarov pole juut

-
06.05.2023
Gerli Tali foto

Postimees teatab: „Wagneri juht palub Kremlit: anname oma positsioonid Bahmutis üle tšetšeenidele“.

Nimi ei riku ei meest ega naist: uudise autor on Rachel Kaare Juudas, peavoolumeedias vilksatab tihtipeale ka teise autori sama põnev nimi – Pille Tsopp-Pagan. On teisigi „samas suunas“ nimesid, kuid kõik on korras. Jumala nimeregister on suur, nagu ka loomaaed.

Aga head mehe nime annab ära solkida küll – näiteks Venemaa riigistatud kriminaalide jõugu poolt, mis võttis endale nimeks Wagner.

Juudas vahendab: „Vene erasõjafirma Wagner juht palus täna Moskvat, et see lubaks anda tal oma positsioonid Ukraina Bahmuti linnas üles Tšetšeenia liidrile Ramzan Kadõrovile. Kadõrov kirjutas sotsiaalmeediakanalis Telegramis, et tema üksused võivad selle ülesande enda peale võtta. „Kui vanem vend Prigožin ja Wagner lahkuvad, siis kaotab kindralstaap kogenud üksuse, kuid tema asemele tuleb noorem vend Kadõrov ja (eriüksus) Ahmat,“ kirjutas Kadõrov.

Putin koos teiste terroristiga on ajanud Ukrainasse väga palju rahvusvähemusi, verejanulistest burjaatidest tšetšeenideni, et ajada ukrainlased tülli võimalikult rohkemate rahvastega ja kahandada veelgi Venemaa rahvusvähemuste arvukust (sest nendest on ainult tüli).

Mis aga mind kui Ivani-nimelist venelast antud loo juures isiklikult puudutas, siis on see  lugeja Janno Naarisma kommentaar Prigožini kohta: „Jube vene iivan näeb välja ja, kui veel suu lahti teeb tatti lendab ja keel ringleb suus juba vaatepilt esteetiliselt!“

Jevgeni Prigožin ei ole „vene iivan“ ei otseses ega ülekantud tähendudes. Tegemist on juudiga. Kelle koletuslike kuritegude ja inimvihkajalike sõnavõttude vastu pole kunagi protesteerinud siinse juudi kogukonna pealik Alla Jakobson, kelle püssirohi kulub põhiliselt eestlaste tembeldamisele.

Невзлин: я хочу себя относить к евреям-героям, а не евреям-преступникам по типу Пригожина – Delfi RUS

Nii et, härra Naarisma, ärge venelasi nii ka ülehinnake. Venelaste koht on ikkagi kaevikutes, mitte aga Prigožini kui Putini isikliku koka, miljardäri ja oma isikliku armee juhina tuumakindlas punkris.

Iivan Makarov

https://twitter.com/MakarovRaadius