Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kui laps jäetakse ilma õigusest emale

-
06.05.2023
Nii juhtub, varem või hiljem.
© Internet

Peavoolumeedia on teinud “meie aja kangelased” kahest lapsed ostnud geiisast, kuid ei taha rääkida sellest, et varsti on emadepäev, mida seal peres pole, vähemalt mitte tõeliselt…

Nii ilmus Buduaaris Karin Karu lugu „Abielupaari Mart Haberi ja Taivo Pilleri tütar Hilda oma vanematele: meil on nii hea meel, et me teile sündisime“.

“Kaksikud Hubert ja Hilda „sündisid neile“ 2018. aasta oktoobris, nii et see on kõigest 4-aastane plikatirts, kes ütleb, et „me teile sündisime“. Missugune lingvistiliselt täpselt defineeriv väide pisikese lapse suust!” nentis seepeale kolumnist Ivan Makarov.

Kuidas küll “isad” selgitasid lastele, kuidas nood sündisid? Kumbast neist? Aga inimese fantaasia on piiritu, ju siis seletused leiti, kuidas algul lõppes “issil” menstruatsioon, ja siis saadi teada, et üks neist on õnnelikult lapseootel… kes?

Tegelikult on raskem aeg ees. Või juba käes. See tuleb siis, kui lapsed, eriti tüdruk, tahavad teada, miks teistel lastel on ema ja neil pole? Kui nad näevad, kuidas teistel lastel on üks, mitte kaks issit, ja siis üks imeline olevus, keda kutsutakse emmeks… kaksikutel teda pole…

Reaalne elu pole “Täismaja”, kus üksikisad kasvatasid lapsi – neil olid oma tüdruksõbrad, kes andsid lastele õppetunde naiselikkusest ja emadusest. Kaks meest, kes enda kaissu naisi ei taha, ei anna ema mõõtu kuidagi välja, püüdku ennast kasvõi rihmaks – lastele on vaja ema, kellest nad on ilma jäetud.

Siin ongi see moraalne teelahe – kes annab täiskasvanutele õiguse lapsed emast ilma jätta? Või ka isast, aga eriti emast, kelle soojus on sama tähtis kui rinnapiim. Isadel on oma roll, kuid emarolli nad täita ei suuda.

Too pere ei saa kunagi täiuslikuks, sest selles pole eluandjat, EMA. Loodetavasti valivad lapsed tulevikus oma kaaslasteks siiski vastassugupoole. Et korvata seda, millest nad ise ilma jäid. Emadepäevast näiteks.

Uued Uudised