Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Meie kallis Eesti on varaste paradiis…

-
07.05.2023
Eesti kaubanduse lähitulevik?

Kui varganäod on võimul, siis ka pisisulidel kergem: siin loeb pikanäpumeeste korporatiivne solidaarsus.

Maaleht avaldas äsja hämmastavat informatsiooni: „Riik ähvardab 20 miljoni eurose trahviga kauplusi, kes julgeksid varaste nimed avalikuks teha“.

Rein Sikk kirjutab: „Te ei usu oma silmi kui saate altpoolt lugeda võimalikku trahvisummat selle eest kui kauplus peaks varga häbiposti panema… Kui kauplus rikub süstemaatiliselt andmekaitseõiguse põhimõtteid, on võimalik ka rahatrahv kuni 20 miljonit eurot, selgitab Andmekaitse inspektsiooni ametnik küsimuse peale, et mis juhtub siis kui kauplus peaks avalikult teatama, kes poes vargil käivad.“

Pole midagi uut siin eesti kuu all: Põhja-Eesti pangast 10 miljonit dollarit ja VEB-fondist veel 30 miljonit dollarit pihta pannud isiku kuulus nimi on 75 aastaks salastatud. Nii et me ei tea midagi.

Miks peaks siis pisemaid kolleege avalikkusele välja andma?

Kui varastati kümned tuhanded Eesti Vabariigi kodanike hääled ja seeläbi saadi juurdepääsu miljarditele, on’s need meie poodide naeruväärsed miljonilised kahjumid mingi probleem? Tõstavad hindu ja kasseerivad puuduva raha ausatelt ostjatelt, muud midagi.

Kui isegi PPA-s käib avalik kukerpallitamine ja kurikaelte puhtakspesemine, jokitamine ja kinnimätsimine, mida te siis tahate muudelt relvastamata asutustelt? Varsti tuleb siia mõningatel andmetel kuni 200 000 „kliimapõgenikku“ ja kõige mugavustega anklaavi ehitamine nende tarvis Tallinnas juba käimas (see number kõlas ametlikult viimasel Tallinna linnavolikogu istungil), siis varsti on siin terve armee neid, kel pole vaja salaja varastadagi, sest turvameeste või kassapidaja lihtne verbaalne sekkumine lõppeb kehavigastuste ja kohtuprotsessiga kaubandustöötajate jaoks.

Vihakõneseadus küpseb, eestlased. Ja just teid ja ainult teid hakkab see puudutama.

Ivan Makarov