Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE inimesed lõid kaasa kevadlaadal Stroomi rannas

-
07.05.2023
Rahvuskonservatiivsed tüdrukud.
© UU

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond on ainus erakond, kes lõi aktiivselt kaasa Põhja-Tallinna Kevadlaadal Stroomi rannas. Jagati erakonna infomaterjale, nänni ja õhupalle. Rahvas avaldas toetust EKREle ja peeti maha ka tuliseid vestlusi poliitilistel teemadel.

Enamus inimesi rääkis murelikult hinna-ja maksutõusudest, massimmigratsioonist ja elektrist. Noored inimesed käisid aktiivselt küsimas, kuidas saab liituda noorteorganisatsiooni ja erakonnaga.

“Põhjus miks me otsustasime telgiga välja minna, on ülilihtne – me peame ennast näitama, et me oleme olemas ja alati jääme, hoolimata kõigest. Pole vahet, kas tegu on võltsitud e-valimistega või järjekordse liberaal-globalistlikku propagandaväljaanne operatsiooniga, me võitleme oma ideede eest. Meie reitingu kasv näitab vaid seda, et Eesti rahvast kõnetavad just meie sõnumid ja loosungid, seega kutsun üles kõiki julgelt osalema tulevatel üritustel. Ma usun siiralt sellesse, et EKRE jääb ajalukku ainsa erakonnana, mis tegutseb rahva heaolu nimel,” rääkis EKRE Põhja-Tallinna osakonna esimees Lana Leemets.