Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE ringkonnad valivad esimeest ja juhatuse koosseise

-
07.05.2023
Silver Kuusik ja Martin Helme

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ringkondades toimuvad korralised üldkoosolekud, kus valitakse esimeest ja juhatuse koosseise. Lõppenud nädalavahetusel olid valimised Harju- ja Raplamaa, Tartu linna ning Tartu- ja Jõgevamaa ringkonnas.

Tartu ringkonna üldkoosolekul valiti ringkonda tagasi juhtima Silver Kuusik. Aseesimeesteks valiti Merle Kivest ja Jaak Valge. Ringkonna juhatusse kuuluvad Ülo Naaber, Aivar Sööt, Heino Harju, Ronald Judin, Raul Kivi, Mati Rebane, Imre Vähi, Sigrid Ruul, Loone Ots ja Marit Suuroja. Ühtlasi toetas üldkoosolek ühehäälselt Martin Helme jätkamist erakonna esimehena.

EKRE Harju- ja Raplamaa ringkonna üldkoosolek otsustas, et ringkonna esimehena jätkab Siim Pohlak, aseesimeestena Rene Kokk ja Paul Puustusmaa.

Ringkonna juhatusse valiti Henn Põlluaas, Kai Rimmel, Kaupo Männiste, Mait Järvik, Roxana Lepp ja Karen Teinemaa.

EKRE Tartu- ja Jõgevamaa ringkonna üldkoosolekul valiti esimeheks Küllo Kingo, aseesimeesteks Virgo Kurist ja Lauri Koni.

Juhatuse liikmeteks aga Kaie Poolakess, Aivar Õun, Keili Koort, Merike Lumi, Aare Tamm, Marina Asperk, Feeliks Teder, Eve Miljand, Toomas Liivak ja Toivo Salus.