Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Laostava “rohepöörde” elluviijad pole juhuslikult Euroopa oma mänguplatsiks valinud

-
08.05.2023
Igal võitlusel on oma fanaatikud. Üks kliimaäärmuslane on ennast asfaldi külge kinni liiminud.
© Scanpix

“Nagu te näete, siis kõige aktiivsemalt toimub nn. “rohepööre” ju Euroopas. Inimesed sõimavad oma valitsusi, kiruvad üksikuid samme, üksikuid uusi seadusi ja uusi majandust laastavaid tegevusi, taipamata siiski laiemalt, mis tegelikult toimub.

Vaieldamatult on Euroopa tehnilis-tööstuslikult ja kultuuriliselt arenenud riigid ja rahvad Uue Maailmakorra plaanide elluviimisel risti ja põiki ees, sest nende riikide pärisrahvastel on maailma asjadest OMA kindel nägemus nagu ka oma kodust ja kultuurist, oma rahvusest ja kodumaast.

Näiteks Hiina ei ole Uuele Maailmakorrale probleem. Vastupidi, seal on individualismi aastasadade kaupa maha ja raamidesse surutud ja kasvatatud inimestest massiorganismi ehk karja. Ja see kari on ühise teadvusvälja kaudu kuulekaks biorobotkoosluseks vormitud, keda Klaus Schwab kogu maailmale eeskujuks tõi.

Probleemiks ei ole ka India, Aafrika ega muud meie silmis kolmandad maad kas oma õudustäratava vaesuse tõttu või siis rahvaste kultuurilise primitivismi tõttu, mis ei ole siiani suutnud oma ühisteadvust globalismi vastu formeerida.

Suure Lähtestamise põhilisteks vaenlasteks on Euroopa, Skandinaavia, Ameerika Ühendriigid, Kanada ja isegi Venemaa, kus inimesed on teadust ja mugavust luues läbi tarbimise ja ilusate kalliste asjade kasvatanud ka isekust, individualismi ja eneseteadvust, kuid pole veel siiski lõplikult mugavusse uppunud, ja kus ühisteadvus hakkab korporatsioonieliidi tegude teatud piirideni jõudmisel juhtkonnale ikka ja jälle aktiivselt vastu.

Siia ongi koer maetud.

Kõige lihtsam niisuguste ilmingute lõplikuks mahasurumiseks on korraldada alustuseks üks tubli valepandeemiahüsteeria, ja siis, protsessi edasiviimiseks, sõjaolukord paralleelselt “rohepöördega”. Eesmärkide saavutamiseks ja vastupanu murdmiseks hädavajalik vaesestamine ongi alanud.

Mida sügavamale vaesuslõksu sa vähehaaval langed, seda suurem on võimalus, et sa ennast enam püsti ei aja. Vaesuse tõttu suhtled sa lähedastega, ümbritsevatega ja tuttavatega aina vähem, sa kaotad enesekindluse ja sageli ka eneseväärikuse, muutud arglikuks ja kardad kõike. Siis oled sa Uue Maailmakorra jaoks küps. Siis võib sinuga teha, mida tahes!

See on praeguste valitsuste eesmärk ja kõigel toimuval ei ole mingit muud tähendust ega põhjendust, kui Uue Maailmakorra kehtestamine.

Sul ei ole midagi ja sa oled õnnelik. Postuumselt.”

Jaanus Dahlberg, sotsiaalmeedia