Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond soovib tõsta makse ja alandada peretoetusi, samal ajal maiustavad nende saadikud fraktsioonis angerjaga

-
09.05.2023
Angerjaampsud Reformierakonna fraktsiooni laual

Samal ajal kui Riigikogu suures saalis püüdis opositsioon takistada valitsuse kava langetada peretoetusi ja tõsta makse, maiustati Reformierakonna fraktsioonis küllusliku laua taga suitsuangerjaga, mille kilohind küünib 40 euroni.

Sügisel Reformierakonnaga liitunud ja värske Riigikogu liige Mario Kadastik ei häbene sellega isegi sotsiaalmeedias uhkeldada. Veelgi enam, enne ohustatud liigi ehk angerjaga maiustamist, kohtus just loomakaitse toetusrühma Loomusega, et arutada muuhulgas ohustatud liikide jahi ja püüdmisega seotud temaatikaid ning lisab lõppu, et “kindlasti peame kaitsma neid, kes enda eest ise ei saa seista”.

“Korra puudutasime põgusalt ka juriidilist ruumi kalade osas, kuid see on veel väga algusfaasis ning lõpetuseks lemmikloomade nn positiivset loetelu, et piiritleda rohkem mis loomi on ok kodus pidada üritades seeläbi ka ohjeldada mitte nii sobivate loomade kaubandust jms,” kirjutab Kadastik.

Pärastlõunal aga kirjutab oma isiklikul sotsiaalmeedia-lehel järgmist (koos pildiga angerjatest):

“Nüüd on siis uus tase saavutatud opositsiooni poolt. Üritatakse takistada isegi päevakorra vastuvõtmist esitades sadu arupärimisi. Õnneks Mait Klaassen tõi meile angerjat ning kuhjunud on palju asju mida vaja teha, aga sellegipoolest on kahju vaadata kuidas parlamentaarset rolli pisendatakse ja üritatakse hävitada.”

Selline moraalne tase on siis reformierakondlastel – “juriidilisest ruumist kalade osas” kohe laua taha angerjaid järama.

Muide, juba aastaid on räägitud sellest, et Euroopa Liit tahab angerjapüüki keelata.

 

Vaata siit:

https://www.facebook.com/mario.kadastik/posts/pfbid02NSq9hwJL2C8M6HjiTVtQSMCWEviACNw9hbBNwUhqTaaiJXUV3Ys4UUKLAeRcSsJdl

Uued Uudised