Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas võib uskuda uuringut “abieluvõrdsuse” toetamise kohta?

-
09.05.2023
On raske uskuda, et mehed ei hinda enam naisi ja eelistavad teisi mehi krabada.
© Scanpix

Üks looduskaitsja rääkis hiljuti erinevate objektide keskkonnamõjude hinnangutest ja rõhutas seejuures, et mitte ükski arendaja ei soovi ega lase teha taolist hinnangut selleks, et talle öeldaks, et see ei sobi ja tuleb ära jätta. Sama on ka mistahes uuringutega, nagu näiteks äsjane uuring abieluvõrdsuse teemal.

BNS kirjutab: “Eesti inimeste hoiakud LGBT inimeste õiguste osas, sealhulgas abieluvõrdsuse osas muutuvad aasta-aastalt positiivsemaks, näitab Eesti Inimõiguste Keskuse tellitud värske LGBT avaliku arvamuse uuring. /…/ Inimõiguste keskus on LGBT-teemalisi avaliku arvamuse uuringuid avaldanud 2012. aastast. Küsitlusi viib iga kahe aasta tagant läbi Turu-uuringute AS ja 2023. aasta uuring on järjekorras kuues Eesti mahukaim LGBT õigusi puudutav aruanne.”

Juba see, et uuringu tellisid globalistlik-vasakliberaalsed ühendused Inimõiguste Keskus ja LGBT, hoiatab, et ega sealt muud ei tulegi, kui kiidulaul samasoolistele abieludele, pealegi on läbiviijaks Turu-uuringute AS, mida ei saa kuidagi objektiivseks hindajaks pidada. Vähemalt mitte rahvuskonservatiivide kogemuste järgi.

Kahtlemata on nooremate inimeste seas sel ideoloogial toetust, sest nemad haaravadki kõigest “progressiivsest” kinni, aga see annab võimaluse ka uuringuga mängida – küsiks peamiselt noorematelt…

“…sealhulgas abieluvõrdsuse osas…” – see mõiste võeti kasutusele alles hiljuti ja on väga segane, sest ei tähenda ainult samasoolisi, vaid üldse “isikuid”, seega vaevalt just see mõiste nii suurt tuge leiab.

LGBT taktika ongi selline – algul kirjeldatakse samasoolisi kui tagakiusatuid, siis väidetakse, et nad on kõigi lemmikuks saanud ja lõpuks leitakse, et homosuhted ongi ainsad õiged. Samas on raske uskuda, et eestlased vahivadki nüüd ainult omast soost inimesi.

Uued Uudised