Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Loomaaia Tiigriorule annavad õnnistuse… Mihhail, Vladimir ja Oleg Tallinna linnavalitsusest

-
09.05.2023
Pigem городское самоуправление.
© Uued Uudised

Mõnikord annavad ka positiivsed uudised negatiivse ülevaate sellest, mis toimub Eesti rahvusriigis.

BNS vahendab: “Tallinna loomaaia Tiigriorg saavutas ehituse käigus täiskõrguse ja selle puhul peetakse neljapäeval sarikapidu. Sarikapärja võtavad ehitajatelt vastu Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, abilinnapea Vladimir Svet ja Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov.”

Toredal üritusel on kohal linnavõim, mis koosneb ainult vene kogukonna esindajatest (Kõlvartis olla ka eesti verd, kuid poliitikas esindab ta siiski vene kogukonda). Tallinn on jõudnud sinnamaale, et eestlased tõrjutakse tagaplaanile, poliitiline võim on venelaste käes, mis tähendab, et eestlust ei kaitse siin keegi.

Ega need kolm vene nimedega tegelast ei teegi midagi otseselt riigivastast, kuid kindlasti ei pane nad õlga alla millelegi eestlaslikule, vaid vaatavad, kuidas venekeelsetel lihtsam elada oleks.

Londonis on võimul pakistanlane Sadiq Khan ja migratsiooniprotsessid Suurbritannia pealinnas on juba aastaid kiirenenud. Sama toimub Eestis ja eriti selle pealinnas, kus venekeelsel võimul pole mingit põhjust idast tulevaid migrante tõrjuda, pigem vastupidi. Reformierakonna juhitav vabariigi valitsus on massimigratsioonile endisest Nõukogude Liidust kõik uksed avanud.

Eesti libiseb eestlastel käest ja Tallinnas on hetkel väike võistlus: kas pealinn saab inglisekeelseks või venekeelseks. Praegu on tugev edumaa Venel. Ka valitsuses on haridusministriks venemeelne Kristina Kallas, kelle unistuseks on internatsionaalne riik, kus eestlastel on ainult pastlad ja kannel.

Uued Uudised