Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallasest sai Johanna-Maria Lehtme mantlipärija

-
09.05.2023
Kui Kaja Kallas avab suu, siis ta valetab.
© UU

Kaja Kallas pälvis aasta eurooplase tiitli, aasta eestlaseks ei saa ta kunagi. Tänasel Euroopa päeval andis president Alar Karis Vabamus peaminister Kaja Kallasele aasta eurooplase tiitli.

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Vivian Loonela sõnas aasta eurooplast õnnitledes, et Kaja Kallase tegevus on ennekõike olnud suunatud Ukraina aitamisele, kuid on ka oluliselt tugevdanud Euroopa Liitu.

Aasta eurooplase tiitli väljaandmisega tunnustavad Euroopa Komisjoni Eesti esindus ja Euroopa Liikumine inimest või organisatsiooni, kes on aidanud seista euroopalike väärtuste eest, suurendada Eesti inimeste teadlikkust Euroopa Liidust ning teinud Eesti Euroopas nähtavamaks.

Eestile hulk kahjulikke otsuseid langetanud ja valelikul ning vaid Euroopa Liidu kannuseid teenival Kaja Kallasel pole paraku mingit šanssi saada aasta eestlaseks, vähemalt rahva seas.

On huvitav märkida, et eelmisel aastal sai aasta eurooplaseks skandaalne Johanna-Maria Lehtme, kes tänaseks on teinud häbi nii Eestile kui ka Ukrainale.

Muide, žüriisse kuulub ka Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.