Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ivan Makarov: Kaja Kallas väärib aasta eurooplase tiitlit, sest ta kehastabki tänast Euroopa Liitu

-
09.05.2023
Nagu orav ja boamadu…

Rõõmustav uudis: Euroopa Komisjoni Eesti esindus ja Euroopa Liikumine tunnustasid tänavu Euroopa päeval aasta eurooplase tiitliga peaminister Kaja Kallast!

Presidendiametnik Alar Karis autasustas teda ennast määranud peaministrit Euroopa päeva seminaril Vabamus. Väga hea, autasustage teineteist hellalt!

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Vivian Loonela sõnas aasta eurooplast õnnitledes, et Kaja Kallas on viimase aasta jooksul teinud Eesti Euroopa Liidus mõjukamaks kui kunagi varem.

Aasta eurooplase valis välja žürii, kuhu kuulusid Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse juht Indrek Kannik, Ragn-Sellsi juht Kai Realo, aasta eurooplane 2010 ja Avatud Eesti Fondi juht Mall Hellam, Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald ning Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Vivian Loonela.

Millised nimed, eriti Mall Hellam ja Urmo Soonvald! See oleks nagu Juuda suudlus, kuid kõik on ju üldkokkuvõttes õige.

Kaja Kallas väärib aasta eurooplase tiitlit, sest ta kehastabki tänast Euroopa Liitu – sama rahvusriike põlgav, sama rahvuseid ja peresid majanduse lõhkumisega, homondusega ning migratsiooniga pilastav, sama valelik (lugege mu huultelt).

Euroopa Liit on kiire ja tõhusa abi andmise asemel Ukrainale venitanud juba üle aasta tõhusa relvastuse andmist, tõhusate sanktsioonide kehtestamisest ja rikkunud neid sanktsioone igal sammul.

Tegelikult on Kaja Kallas kui eesti naine ja ema palju sümpaatsem, kui Euroliidu rikutud, valsk ja agressiivne juhtkond.

Aga mis siis ikka, palju õnne! Anne Veski sai ka FSB ordeni.

Ivan Makarov