Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Politsei mingu ETV-sse, mille toimetajad levitavad vene sõjapropagandat võikaimal kujul

-
10.05.2023
Tere hommikust, Eestimaa!

Kui Eesti elanike hommik algab sõjakurjategija Prigožini verejanulise ropu vene sõimuga värskete laipade hunniku taustal, siis peab meie meedial ikka midagi väga viga olema.

Wagneri juhi röökimisega on juba alustatud aktuaalseid kaameraid, rääkimata eratelevisiooni saadetest. Seda on korratud nii palju, et varsti jääb see jälkus inimestele vägisi meelde, nagu mõni viismiinuse lugu.

Miks peaks mõrtsuka juba ammu hapuks läinud odavalt lavastatud kiljumine kõlama eestlastele kõrva nädal jutti?

Erakanalite vastutus on muidugi piiratud: nemad teenivad raha ja ega meie staarikeste, homoaktivistide, komsomolijuhtidest poliitikute ja muude randperede etteasted ei ju ole Prigožini omadest intellektuaalsemad, aga nad on vähemalt eestikeelsed.

Riigitelevisiooni kirg Venemaa kuritegelike juhtide esinemiste näitamise vastu originaalkeeles on täiesti arusaamatu. Kas selleks on vajalik järjekordne hoone, et sealt näidata Putinit ja Prigožinit söögi alla ja söögi peale?

Terevisioon on tore hommikune hea tuju looja ja informeerija. Missugune tuju võib tekkida eesti inimestel pärast mõrtsukast bandiidi märatsemise järjekordset eksponeerimist, mis kestis võikalt pikalt? Kas teletoimetajad tõesti nautisid seda?

Vahel on selline tunne, et ETV oleks nagu RTR-i väiksem vend. „Suurem vend“ on Eesti eetriruumist minema löödud, aga pisem edastab vanema venna märatsemist idioodi püüdlikkusega.

See ei ole avalik-õiguslik lähenemine, tegemist on halva maitsega amatööride „haltuuraga“ ja hinnalise hommikueetri mõttetu reostamisega.

Terevisioonil on head saatejuhid, aga videopildi eest otsustavad nähtamatud toimetajad reostasid jälle vene brutaalsusega Eesti Vabariigi riigieetrit. Ja määrisid ka saatejuhte, kes on erinevalt otsustajatest nähtavad.

Eesti politsei tegi head tööd ja karistas 9. mail ka valedes värvides lillekimpude kandjaid. Riigitelevisioon aga levitab maniakaalselt sõjakuritegude võika teostaja vihakõnet.

Ivan Makarov   

https://twitter.com/MakarovRaadius