Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ajakirjandusel allakäigul pole piire… ühest juhtumist meeleavaldusel

-
10.05.2023
Meediamajades ei austata enam eetilist ajakirjandust. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Sel nädalal üritavad Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid võtta seadusega ära raha suurperedelt ja lastelt. Vastuseks sellele toimus Toompea protest, kui suurpered koos oma lastega avaldasid meelt valitsuse vastu.

Meeleavaldusel olid peamiselt pered koos oma lastega, kuid olid ka mõned meeleavaldajad, kes käivad praktiliselt kõigil miitingutel, kuigi nende loosungid ei käi üldsegi toimuva kohta. Ja taas oli näha, kuidas fotograafid koos ajakirjanikega pildistasid ja tõstsid esile just neid asjasse mittepuutuvaid “elukutselisi” – ilmselt selleks, et neid rõhutades üritust halvustada.

Selle peale läks üks tuntud poliitik, endine minister, lausa ajakirjanike juurde ja noomis neid, öeldes, et protesti tähtsaim osa on ikkagi lapsed ja suurpered. Pole teada, kas mõni leheneegritest ka veidigi häbi tundis.

Häbi on sellise ajakirjanduse pärast… sõna otseses mõttes sõnnikulaotajad. Sest see juhtum polnud erand, vaid pigem reegel. Valitsuse ihumeedia üritab naeruvääristada mistahes proteste Kaja Kallase poliitika vastu.

Uued Uudised