Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase maksupoliitika on naabrid heast meelest elevile ajanud

-
10.05.2023
Reformierakond juhib Eesti turismivaldkonna suurde kriisi. Pilt on illustratiivne.
© UU

Kolmapäeval kohtusid turismiettevõtete esindajad EKRE fraktsiooni saadikutega ja muuhulgas selgus huvitavaid fakte sellest, kuhu valetajate koalitsioonivalitsus Eestit oma hävitusliku maksupoliitikaga viib.

Turismiettevõtjate sõnutsi levib Soomes jõudsalt sõna, et Eestis tõusevad maksud ja hinnad edaspidi kõvasti ning sealsed ettevõtjad ja lihtinimesed valmistuvad sellest kasu lõikama.

Koos presidendiga hiljuti Lätis käinud EKRE saadik Henn Põlluaas rääkis, et lõunanaabrid hõõruvad siinsetest suurtest maksutõusudest kuuldes heast meelest käsi, nemad kavatsevad oma ettevõtjaid hoopis toetada, et olla Eesti ees konkurentsieelises.

Muuhulgas selgus ka, et näiteks sakslased on Kaja Kallase õhutatud sõjahüsteeriast hirmul ega julge siia tulla – küsitakse lausa, kas ja kuidas Eesti inimesed nii suures sõjaohus veel tegutseda julgevad. Ilmselgelt ei tulda seetõttu ka Eestisse turismireisidele.

30% välisturistidest on hetkel Eesti jaoks kadunud ja hinnatõusud mõjutavad kogu turismisektorit ja sellega seotud valdkondi ka edaspidi väga negatiivselt. Turismisektor on suures kahjumis ja hetkel ei paista midagi, kuidas sellest saaks välja tulla.

Turismiettevõtjad on lisaks väga pahased peaministri peale, kes nimetas majutusteenust “luksusteenuseks”. Seejuures ehitab Kaja Kallas hetkel endale mere äärde maja.

Uued Uudised