Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Uusmarksistliku taustaga konflikt: tõelised naised tõrjutakse spordis “uusnaiste” poolt välja

-
11.05.2023
“Hakkaks naisteks, siis tulevad ka maailmarekordid!”
© Scanpix

Ennast samasooliste esindusorganisatsiooniks pidav LGBTQ+++ on enda tiiva alla kuhjanud sellise hunniku karvaseid ja sulelisi, et see hakkab juba kõigutama nii organisatsiooni enda siseelu kui ka suhteid teiste uusmarksistlike ühendustega, eriti radikaalfeministidega.

Soovahetust propageeritakse neis ringkondades nagu mingit õnnistust, kuid paraku on just transsoolised saanud “püha ürituse” piduriteks, sest meestest naisteks hakanud tahavad ühest küljest ennast igati naistena tunda, aga samas ei saa kuidagi looduse vastu, kes on nad sünnilt füüsiliselt tugevamateks teinud.

Delfi Sport kirjutab: “Õrnem sugu raevus: meil pole enam võimalust, sest mehed tulevad naiste sekka võistlema ja võitma.” Ehk siis: “Mehena sündinud ameeriklanna triumfeeris naiste velotuuril. Austin Killips sündis küll mehena, kuid murrab naiste rattasõidu tippu.”

Kui “sallivad” poleks ka tõelised naised, peavad nad siiski tõdema, et transsoolised hakkavad neid igal elualal ahistama. Lisaks spordile on ennast naisteks “ümberorienteerinud” transsoolistega palju jamasid isegi naistevanglates.

Looduse vastu siiski ei saa, tuntakse siis ennast kellena tahes.

Uued Uudised