Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Delfi vallandas võimurite kaebekisa

-
11.05.2023
Karmen Joller
© UU

Valitsusmeelne Delfi on asunud võimendama valetajate koalitsiooni poliitikute kisa ja oigeid, kes ei suuda kuidagi leppida sellega, et nende teerull on takerdunud.

Sõna on saanud koroonaapartheidi propageerinud saadik Karmen Joller, kes unistab nüüd arstiks tagasiminekust, sest Riigikogus tema käske ei kuulata. Reformar Timo Suslov soovitab opositsioonil peeglisse vaadata, kuid ise sinna ei vaata. Vana sots Eiki Nestor valab oma kibestumuse välja EKRE peal ja nii edasi. Kõik saavad Delfi veergudel sappi pritsida ja ennast verbaalselt tühjaks oksendada.

Opositsioon on valetajate koalitsioonile päris valusasti konnasilmadele astunud, sest koalitsioonipoliitikute etteasted lähevad üha hüsteerilisemaks. Süüdistustes väidetakse, et vastasrind blokeerib parlamentaarset demokraatiat, kuid asi on pigem vastupidine: opositsioon ei lase võimuliidul üle sõita kogu rahvast, kelle kärpevalitsus kavatseb pärast valimiseelset valetamist maksutõusude osas valimiste järel vaeseks teha.

Nn protseduurilised küsimused ja obstruktsioon on tegelikult Reformierakonna lapsukesed, kes on nüüd oma kolmel isal üle pea kasvanud.

Poliitika olevat kompromisside kunst, kuid valetajate koalitsioon ei näi tahtvat mingeid kompromisse teha. Sestap jätkab ka nende ihumeedia tavapärast tegevust, opositsiooni ja eriti selle juhtjõu EKRE mustamist.

Uued Uudised