Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

See, mis on Riigikogus lubatud Juku-Kallele, läheb Narvas Alinale töökoha maksma

-
12.05.2023
Rääbakas Eesti 200 saadik Juku-Kalle Raid tuleb ametivannet andmast.
© Riigikogu

Eesti 200 anarhist Juku-Kalle Raid naudib Riigikogus oma maitsetuse reklaamimist, kuid üdini vastuolulises liberaalide valitsetavas Eestis võib tema eeskujule järgnedes tööst ilma jääda.

ERR vahendab: “Narva Vanalinna riigikooli noor muusikaõpetaja Alina Vorontšihhina läks koos paljude teistega 9. mail Narva jõe äärde promenaadile, et väljendada oma sõjavastast hoiakut, kuid sattus seetõttu surve alla, mistõttu lahkub ametist.

Noor õpetaja jäi promenaadil videole, kus kandis T-särki loosungiga “Putin on m*nn” (tegelikult venekeelne “Putin huilo”, mis on rahvusvaheliselt üsna levinud Putini-vastasuse sümbolväljend). Video postitati hiljem Tik Tokki, kus see levis kiiresti, sealhulgas ka kooli õpilaste ja nende vanemate seas, kes ise postitasid video korduvalt sotsiaalmeediasse uuesti ning lisasid sellele vihaseid kommentaare “Ta on õpetaja!”.”

Järeldused. Narva on sedavõrd Putini-meelne, et temavastasus on seal ohtlik – Reformierakond, mida te olete Eestist teinud?

Teiseks: jukukalleraidid on poliitikasse toonud ropendamise, aga igal pool see ei tööta, eriti venekeelses keskkonnas ja Putini vastu. Kuigi ka meie meedia levitas ohtralt uudist, kus Maosaare kaitsjad Vene sõjalaeva teatud kohta saatsid.

Õpetaja (Putini)sõjavastasus ei tohiks Eestis probleemiks olla, seega on Alina “tühistamise” aluseks ilmselt roppuste kasutamine – seda kasutatakse siiski ettekäändena, sest venelased tarbivad roppusi ka kõnekeeles ohtralt. Niisiis õiendati õpetajaga arveid Putini-vastasuse pärast.

Kõige kurvem kogu loo juures on see, et noort õpetajat ei kaitse vähemalt uudise järgi võttes sisuliselt keegi, ka mitte võimukamp, kes kogus endale ohtralt plusspunkte just väidetava Ukraina-meelsuse ja Putini-vastasusega. Ka ERR vahendab kõike suhteliselt ükskõikselt.

Selline ongi vasakpoolsete ja liberaalide valitsetav Eesti: ühest küljest justkui läänelikkus, samas vohav putinism. Aga sama on kogu Läänes: näiteks euroopa mehed grillitakse feministide poolt ära, aga suurtes moslemikogukondades burka alla surutud mosleminaisi ei kaitse ükski naisõiguslane.

Uued Uudised