Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ajakirjandus on opositsiooni parlamendist kõrvaldanud

-
12.05.2023
Riigikogu saalis ei saagi mingeid kompromisse koalitsiooni ja opositsiooni vahel sündida, sest võimulolijad kasutavad oma tahtmiste läbisurumiseks teerullitaktikat.
© UU

Imelik on lugeda seda, kuidas parlament tahtvat päevakorraga edasi minna, aga opositsioon tegevat obstruktsiooni – seega on koalitsioonisaadikud saanud parlamendi staatuse, opositsiooni omad lihtsalt on seal. Või on terroristid, nagu väidab Pevkur.

BNS kirjutab: “Tõenäoliselt seisabki saadikutel ees unetu öö ja töökas laupäev, kuna opositsioon ei ole loobunud obstruktsioonist ja asus ka reedesel istungil esitama eelnõusid ja arupärimisi.

Kui parlamendil peaks siiski õnnestuma reedel istungi rakendamine läbida, oleks istungi päevakorras valitsuse algatatud perehüvitiste seaduse ning perehüvitiste seaduse, perekonnaseaduse ja töölepingu seaduse muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõu esimene lugemine.

Opositsiooni obstruktsiooni tõttu ei ole parlament seni saanud eelnõu esimese lugemisega algust teha.”

Seega siis oleks nagu parlament, kes tahab “tööd teha” ja opositsioon, kes polegi parlament. On eelnõusid ja arupärimisi esitav opositsioon ja on saadikud, kes peavad öö otsa üleval olema.

Nii on varsti inimesed ehk valitsuse toetajad, ja mitteinimesed ehk opositsiooni poolehoidjad. See meenutab juba Hitleri aegu. Reformierakonnas ja E200-s on juba omajagu rahvast, kes tahtsid ka koroona ajal rahvale apartheidi teha.

Uued Uudised