Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eestit lõhestavad traditsioonilisi väärtusi hävitavad revolutsionäärid

-
13.05.2023
Revolutsionäärid, ühiskonna lammutajad.
© UU

Eesti poliitikamaastikul kõlavad vastastikused süüdistamised ühiskonna lõhestamises, kuid kes tegelikult Eestit hukatusse juhivad, seda polegi raske kindlaks teha.

Lõhestajad on alati revolutsionäärid, kes tahavad senised väärtused maatasa teha ja uut maailma koos uue inimesega luua. Ja nendeks on täna Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid.

Mehe, naise ja lastega pere on ajalooline traditsioon, seda enam, et see on ainus eluandev perevariant. Kui aga ilmuvad välja jõud, kes teatavad et viljatud samasoolised on sama õiged; et sugusid polevat ollagi või et nad voolavad; et sugu võib paar korda aastas vahetada jne, siis on just need tegelased ühiskonna lõhestajad, kes paiskavad segi kõik seni olnu, ja tavaliselt jõudu kasutades ehk revolutsiooniliselt.

Eesti riik on 31 aastat taasiseseisvana püsinud, järginud demokraatlikke traditsioone ega ole pidanud kedagi tema arvamuse pärast türmi pistma. Kui nüüd ilmuvad poliitilised jõud, kes kaugest liidupealinnast tulnud käsu peale tahavad vaenukõneseadusega suid sulgema hakata, siis on just nemad ühiskonna lõhestajad. Sõna- ja südametunnistusvabaduse piiramine on omane samuti revolutsionääridele.

Neid barrikaade, kus revolutsioonilised madrused omi särke lõhki rebivad, on Eestis küllaga: rahvusriigist tahetakse teha maailma rahvaste prügikast; kliimahüsteeriaga hakatakse lammutama majandust; kultuuri “tühistatakse” ja kirjutatakse ümber, ja nii edasi.

Inimesed, kes kaitsevad seni olnud traditsioone, ajalugu ja demokraatiat, pole kunagi lõhestajad ja kurjategijad – seda on need, kes teevad seks- ja igasuguseid muid revolutsioone, millega hävitatakse seniolnu. Eestis on sellised jõhkardid kahjuks võimule saanud.

Uued Uudised