Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Koletiste kadalipp teel närilise peaga Minotaurose poole

-
13.05.2023
KKK ehk Kaja Kallase Koalitsioon

Mida ärevamaks muutub reformierakond koos oma seksuaalselt ärapööranud puudlitega, seda rohkem meenutab tekkinud olukord toda lugu, kui Theseus otsustas siseneda Daidalose ehitatud Labürinti, et klaarida arveid härjapäise Minotaurosega, kes iga üheksa aasta tagant sõi ära Kreeta kuningale Minosele andamina loovutatud seitse neidu ja seitse noormeest.

Meie opositsioon ei ole muidugi nii kangelaslik ja romantiline, nagu Theseus, kuid üritab praegu vastu seista süvariigile (sisenedes Labürinti) ja teha kahjutuks meie eesti Minotaurose, kellel on härjapea asemel närilise oma. Ja kes nõuab ohvriks eesti lapsi, keda hakatakse ümber lõikama ja õpetama teistsugusteks ning annetama sodomiitlikult sigitatud minotaurostele.

Teatavasti pani Aphrodite Minose naise Pasiphae sõnnisse armuma. Õnnetu naine laskis Daidalosel valmistada puidust härja, ronis sinna sisse ja ühtis niiviisi sõnniga. Sellest loomuvastasest vahekorrast sündiski inimsööja Minotauros.

Siin võib tõmmata paralleele meie praeguse seksuaalsel pinnal ärapööranud koalitsiooniga, mis soovib taguda eestlased minotaurosteks läbi traditsioonilise perekonna hävitamise ja loomuvastase seksi propageerimise.

Meie eesti Theseus kohtab aga oma teel oravapeaga Minotaurose poole labürindis igasuguseid väiksemat sorti monstrumeid – maniakkide ja Hitleriga ETV-s ähvardanud Jürgen Ligi, terrorismiga hirmutanud Pevkuri ja teisi oma jõuetus vihas reaalsusetaju minetanud poliitväljapressijaid. Ja vene elektrikust pankur Heiki Kranich oma ERR-ile poetatud väitega, et opositsioon tahab „Eesti riiki tappa“, ei jäänud viimaseks: täna avaldas EPL loo „POLIITKOLUMNIST / Margit Sutrop: opositsioon tahab absoluutset võimu“, kus see haigla eetikanõunik kirjutab:

„Parlamendis toimuv täiemahuline obstruktsioon, kus terve nädala jooksul ei ole olnud võimalik istungjärku isegi alustada, võib paista riigipöörde katsena, mille eesmärgiks on Kaja Kallasest lahtisaamine, Eesti väljatoomine NATO vihmavarju alt ning viimine Kremli mõjusfääri.“

Nagu teada, on Eestit täiesti ametlikult, lausa Riigikogus esitatud kirjalike ettepanekute näol lükanud mitte lihtsalt Kremli mõjusfääri, vaid lausa Venemaa koosseisu, just reformierakonna riigireeturitest saadikud, kes küll pakkusid astuda Vene Föderatsiooni liikmeks, küll taastada Nõukogude Liit. Need asjad on dokumenteeritud ja üldteada.

Aga fantaasiavaene Sutrop ei oska midagi muud välja mõelda, kui ajada reformierakonna enda seadusandlikud initsiatiivid oponentide kaela ja süüdistada neid ka riigipöörde katses pärast seda, kui oravad ise pöörasid Eesti riiki, kukutades valitsust, mida Sutrop nimetab siin EKREIKEks.

Lühendame temagi nime ja saame tulemuseks Suutropp.

Niisiis see Suutropp kirjutab:

„Tähelepanu, tähelepanu! Eesti Vabariigi parlamenti ja valitsust rünnatakse! Kui rünnak oleks füüsiline, tuleks rahvas kindlasti Toompeale appi. Kui tegu oleks küberrünnakuga ja riigikogu ning valitsuse arvutivõrke pommitataks ülekoormamise eesmärgil nii, et need enam ei saa toimida, reageeritaks sellele viivitamatult. Ent see, et terve nädal aega opositsioonierakonnad EKRE, Isamaa ja Keskerakond ründavad parlamenti ja valitsust, koormates nad üle lõputute järelpärimiste ja seaduseelnõudega, paistab paljudele pigem naljakas. Tegelikult on asi naljast kaugel, sest EKREIKE näiliselt lõhub demokraatliku riigi aluseid…“

Aga rahvas saab ju aru: opositsioon püüab peatada korrumpeerunud riigilagastajad, et Suutropi sugused ei saaks näiteks hättasattunud inimesi haiglajärjekorras omatahtsi eestpoolt lõppu ehk sappa lükata, kui nad ei lubanud enda kallal teha katseid, mida varsti keelatakse loomadegi peal teha. Abiks tore perearstitädi Joller, kes saadaks parempoolse maailmavaatega patsiente arsti asemel vanglasse, nagu ta ükskord deklareeris.

Praegu seisab opositsioon ka selle eest, et teie, naismengeled, ei jätaks arstiabist ilma inimesi, kelle elud on teie arvates vähem väärtuslikud, kui teie enda omad.

Saksa natsid nimetasid selliseid „mittetäisväärtuslikeks“ (Ligi omakorda „ühiskonnaheidikuteks). Sama teeb praegu ka reformierakond laibaveo partei toel.

Edgar Savisaar kutsus eestlasi Toompeale kaitsma Eesti riiki okupantidest internatside eest, Suutropp aga kutsub kaitsma Riigikogu eestlaste eest, sest ülejäänud elanikkond on ju erinevalt eestlastest „kõik meie inimesed“. Ja nende hulk aina kasvab, hiljuti tuli juurde veel 100 000, Tallinnas valmistutakse vastu võtma veel 200 000 „kliimapõgenikku“ (Tallinna linnavolikogu istungil korduvalt kõlanud arvud).

Soovime meie eesti Theseustele jõudu!

Ivan Makarov

https://twitter.com/MakarovRaadius