Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kallid eesti emad, ärge tehke sellest karistusest välja!

-
14.05.2023

Iga kord, kui tuleb mõni uudis Kadriorust, peab ennast kätte võtma ja mitte ärrituma: jah, see mõttetu presidendiinstitutsioon läheb veel hullemaidki makse ootavatele inimestele maksma tõenäoliselt 10 miljonit aastas, ehk sama palju, kui Põhja-Eesti pangast varastati, aga kasu inimkonnale on täpselt niipalju, et etendatakse sisse voorivatele väliskülalistele pulmavana, sõidetakse sõudepaadiga, loetakse lasteaias ette presidendiraamatut ja aegajalt esitatakse KGB minevikuga nõuniku poolt kirja pandud rumalusi.

Täiesti mõttetu ametikoht, millele sattus ka kuidagi eriti amorfne ametnik. Eestis on tõsiseid probleeme parlamendi funktsioneerimisega, aga miljonite allaneelaja ei oska isegi mitte mingit nõu anda ega julge häält teha. Nagu ka siis, kui pedofiilist tehti Eesti Vabariigi rahvuskangelane.

Imelik, sest tema heaks töötab terve kantselei, ajutegevust toitvad isiklikud kokad jne.

Täna on emadepäev, aga enne totaalset homorevolutsiooni ja ema-isa mõistete riigipoolset tühistamist tegi presidendiametnik sörkjooksu sodomiitide auruveduri ees ja tühistas ilusa emadusega seotud traditsiooni isegi enne, kui selle kallale jõudis asuda riisalode perebrigaad.

Postimehe loos „Ootamatu või mitte nii ootamatu uudis: president ei väisa traditsioonilist naisliidu aasta ema aktust“ on kirjas:

„Presidendi otsus veeta emadepäev tänavu Jõgeval ilma naisliiduta tuli organisatsioonile halva üllatusena, kuigi sellele viitasid varem nii president Alar Karise sõnad kui ka teod, mis jätsid piisavalt aega, et vajalikud sammud koostöö jätkumise nimel ära teha. „Lootsime, et korraldame ka sel aastal emadepäeva kontsert-aktuse koos presidendiga, aga kahjuks see ei õnnestunud,“ ütles naisliidu esinaine Monika Haukanõmm (Keskerakond) ja lisas, et presidendipaari on nad igal aastal kutsunud nii emadepäeva kui ka isadepäeva tähistamisele. Mai teisel pühapäeval peetakse emadepäeva. Sel korral on president Alar Karis Jõgeval. „Alguses olime me valmis presidendiga Jõgevale kaasa minema,“ rääkis Haukanõmm. Ent esmaspäeval sai naisliidu juht teada, et president soovib teha ürituse neist lahus, esimest korda kõigi aastate jooksul. Põhjust Haukanõmm öelda ei osanud.“

Kui meesametnik tahab teha emadepäeva ürituse Aasta Ema traditsioonist lahus, siis peaks tal ikka midagi viga olema.  Äkki teeks siis ka presidendivastuvõtte ilma „presidendita“.

Soov meeldida oravamaffiale ja mitte seda ärritada on Kadrioru aeglases puuküürnikus nii tugev, et varsti hakkab ta sisenema ustest sisse oma abikaasast eespool. Ja nummerdab oma partneri ära, nagu nõuavad hussariidid.

Lohakad habemetüükad tähtsalt täispuhutud põskedel ei tee veel mehest meest.

https://www.youtube.com/watch?v=DsNoM9LK-wI

Ivan Makarov