Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Henn Põlluaas: meie kaitseme Eestit Reformierakonna, kahesajalaste ja sotside hävituse eest

-
15.05.2023
Henn Põlluaas

Täna läheb kaheksas päev, mil EKRE seisab üheskoos teiste opositsioonierakondadega obstruktsiooni tehes Eesti inimeste heaolu eest ja tõkestab valetajate koalitsioonil menetleda Eesti riigile, ettevõtlusele ja inimestele kahjulikke, et mitte öelda kahjurlikke, maksutõuse ning pere- ja lastetoetuste vähendamisi.

Maksude tõstmise asemel tuleb kriisi ajal hoopiski majandust toetada ja ettevõtteid subsideerida, et nad jääks püsima ja säiliks nende konkurentsivõime. Et säiliks meie inimeste töö. Eriti kui kõik teised riigid meie ümber seda teevad. EKRE valitsemise praktika näitas, et makse alandades tõusid nii maksulaekumised, majanduskasv, kui ka inimeste heaolu. Kallase valitsus on kõik pea peale pööranud.

On täiesti arusaamatu, miks valetajate valitsus, kes oma plaane rahva eest varjas, sellest aru ei taha saada ja tõukab Eestit jõhkralt kuristiku poole. Kõik meiepoolsed kompromissid on arrogantselt tagasi lükatud. Kelle huvides nad tegutsevad?

Nende hala, kuidas opositsioon on riigi peatanud ja meil on põhiseaduslik kriis, on lausa naeruväärne. No tule taevas appi! Me tegutseme seadusi järgides, me ei peata riiki, see tegutseb häirimatult edasi, ja mis peamine, me takistame ainult valetajate valitsuse sõna otseses mõttes arulagedaid ja hulle kavasid.

Meie kaitseme Eestit Reformierakonna, kahesajalaste ja sotside hävituse eest, meie seisame Eesti eest. Igatahes oleme valmis võitlema nii kaua kui tarvis. Unetud ööd ja närvikulu, mida me peame maksma, on väike hind Eesti rahva normaalse elu ja toimetuleku eest.

 

Henn Põlluaas, Riigikogu liige (EKRE)