Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vikerkaarelipp välisministeeriumi küljes ja homode toetusgrupp Riigikogus (täiendatud: õhtuks oli lipp eemaldatud)

-
17.05.2023
Lipud välisministeeriumil

Homoteema võtab üha laiemalt maad LGBT agendat levitab eriti agaralt Eesti 200. Lisaks sellele, et tänasel “LGBT vaenu vastasel päeval” heisati välisministeeriumi maja külge vikerkaarelipp, asutati eile Riigikogus ka LGBT toetusgrupp.

Välisministeeriumi ees lehvis täna nii Eesti rahvuslipp kui ka Ukraina riigilipp kõrvuti LGBT kogukonna poolt kasutusele võetud vikerkaarelipuga. Õhtuks oli vikerkaarelipp sealt eemaldatud. Ilmselt saadi aru, et lipuseadus ei luba riigiasutustel kasutada suvaliste organisatsioonide sümboleid. Välisminister on teadupärast Margus Tsahkna (Eesti 200).

“Ainus seos, mis võiks välisministeeriumi funktsioone arvesse võttes neil vikerkaarega olla, võiks tuleneda sellest, et tehakse kummardus Iisraeli usundile ja Vanale Testamendile! On südantsoojendav näha, et Noa lepingut Iisraeli jumal Jahvega sellisel moel riiklikult meeles peetakse! Noa oli ju akkadi veeuputuskangelase Atrahasisi ja sumeri veeuputuse üle elanud targa Ziusudra kirjanduslik-mütoloogiline järeltulija muitses Iisraelis ning ka veeuputuse lugu pärineb esmalt kirjapanduna ju muistsest Sumerist. Kes oleks osanud arvata, et sellisel viisil riik sumeri mütoloogiale ja ka muitsele juutide usundile kummarduse teeb!” ironiseeris orientalist Peeter Espak sotsiaalmeedias.

Vastloodud toetusrühma asutajateks on Odinetsi ja Terrase kõrval veel Jevgeni Ossinovski ja Reili Rand Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonist ning Liisa-Ly Pakosta Eesti 200 saadikurühmast.