Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Ilvesele löödi kihv kurku? Tsahkna tekitagu endasse paar lisaauku. Liiver läheb vanglasse, aga Tarand? „Isamaa“ aasta naine sünnitab nelikud. Tartus esines tehisintellekt Iisraelist

-
17.05.2023

Postimees kasutab oma infomenüü rikastamiseks ka oma venekeelse poole roogasid, ja äsja trükiti ära ülipõnev uudis:

Limon kirjutab, et president astus Noblessneris asuvasse Jaapani restorani Kampai sisse esmaspäeva keskpäeva paiku. Kikilipsu kandev Ilves soovis koos kaaslasega, Le Figaro ajakirjanikuga, Kampai restoranis einestada, kuid siseruumid olid eraürituseks reserveeritud ja president suundus ajakirjanikuga vestlema õue.“

Postimees on teadagi tõsine leht, seega püstitatakse loos väga tähtsaid filosoofilisi küsimusi: „Soe päev ja imeline Jaapani köök – mida veel vajab endine riigipea, et olla õnnelik? President Toomas Hendrik Ilves nautis esmaspäeval koos Prantsusmaa väljaande ajakirjanikuga kaunist ilma, maitsvat toitu ja huvitavat vestlust.“

Ühelt poolt on küsimus retooriline – no tõesti, mida veel täielikuks õnneks vaja, sest eakal ekspresidendil polnud vast tõesti mõtet jätkata meeldivat vestlust privaatses hotelliruumis ja konna ta vist ka ei sööks.

Kui hinnata selle loo uudisväärtust, siis tekkib muidugi küsimus: inimene läks restorani, mis oli reserveeritud, ja ei saanud sisse – no milles seisneb sündmuse väärtus? Kui TH Ilves ei oskaks lugeda uksele pandud silti „reserveeritud“, siis temasuguste jaoks eksisteerivad mornid väljaviskajad. Varsti hakkab Postimees pajatama sellest, et lugupeetud endine riigipea ei saanud lennukis WC-sse, kuna see oli hõivatud…

Vat kui turvamees oleks härra Ilvest ahistama hakanud, kikilipsu ilastanud või kihva välja löönud, siis kirjutagu. Praegune uudis aga on boring shit, nagu ütles Sirbi peatoimetaja Kaur Kender kultuuri kohta.

+ + + + + + +

Täna võib näha EV välisministeeriumi hoonel lausa kolme lippu – Eesti, Ukraina ja homode oma. Välisminister Margus Tsahkna (Eesti 200) märkis, et tänase rahvusvahelise homofoobia, transfoobia ja bifoobia vastase päeva puhul lehvivad nii mõnelgi hoonel vikerkaarelipud.

Kui mina oleksin ukrainlane, siis mind solvaks see, et minu riigilipu kõrvale on pandud anaalse seksi sümbol. Mind kui EV kodanikku solvab juba seegi, et pervertide lipp pandi meie trikoloori korvale, aga ma pean aktsepteerima meie rahva poolt tehtud valikut. Nautige nüüd sedagi, sest varsti sealt kaovad nii EV kui ka Ukraina lipud ja jäävad Euroliidu ja homointernatsionaali sidemed. Ise te seda tahtsite.

Tegelikult diskrimineerib Tsahkna vähemusi täiega. Postimees täna kirjutab: „Õhtu! Rahvusvahelise kehaaugustamise päeva puhul on külas neiu, kelle näos on 30 neeti“. Leht teatab, et rahvusvahelise kehaaugustamise päeva auks tuleb saatesse „neiu, kellel on näos 30 neeti ning augustaja, kes teeb tööpäeva jooksul 30 neediauku.“

See on raske koorem, kui sul ripub näos 30 neeti koos augustajaga. Sel neiul nahk peaks olema sama jäme nagu ninasarvikul, muidu voolaks kogu nägu naba piirkonda.

Kuid miks ei näinud me välisministeeriumi hoonel needitud riigilippu? Tsahkna võiks niipalju tolerantne olla et läheks sinna saatesse ja laseks endasse ka mõned lisaaugud teha, sest olemasolevatest jääb tal ilmselgelt väheks.

+ + + + + + +

Töömees Arno Liiver jäi purjuspäi rooli taga vahele ja läheb nüüd vanglasse reaalset karistust kandma. Loomulikult on „Kevade“ romantilisest poisikesest väga kahju, aga seadused on kirjutatud kõigile, v.a. reformierakonnale lähedalseisvatele isikutele.

Kuid asjal on ka vähemalt kaks positiivset külge.

Esiteks saab nüüd Andrus Kiviräha kohutavates krampides mahakärvanud muusa uue inspiratsiooniallika.

Teiseks äkki pistetakse lõpuks trellide taha eriti jultunud ja korduvalt vahele jäänud roolijoodik Indrek Tarand?

Meil on ju kõik seaduse ees võrdsed. Või ei ole?

+ + + + + + +

Isamaa erakonna aasta emaks sai Mari-Vivian Ellam. Sümpaatne valik.

Ei tahaks sel teemal ironiseerida, sest tegemist on tõesti väärika naisega, kuid proua Ellamit me küll ei töga.

Isamaa erakonna väljaande Eesti Uudised vastav pidulik pealkiri „Isamaa Aasta Ema on peagi nelja lapse emaks saav Mari-Vivian Ellam“ tekitas esialgu kaks mõtet.

Esimene: see on siis veel üks eesti ema, kellest Alar Karis hakkab kõndima suure kaarega mööda.

Teine: varsti sündivad MV Ellamil nelikud.

Isamaa täidab oma valimislubadusi.

+ + + + + + +

ERR avaldas mitu mahukat artiklit sellest, kuidas Tartus toimus vene poeesia festival ja ukrainlannadest osalejad keeldusid seal esinemast sellepärast, et sinna olid kutsutud ka Putini sõda toetavad venelased.

Tegelikult hoopis venekeelsed juudid, sest venelastel vene poeesiaga seotud üritustele Eestis asja pole ja pole kunagi olnud.

Iisraeli esindaja Linor Goralikule, keda korraldajad häbenesid lavale lubada, korraldati see-eest sooloesinemised. Tema on suure internetiväljaande toimetaja, ja suures intervjuus ERR-ile rääkis ta lausa uskumatuid asju:

„Iga päev laekub toimetusse 10 000 kuni 50 000 tööd, ja igat neist Linor isiklikult uurib ja kinnitab“.

Kallid ERR-i vene ja eesti lugejad, kellele aetakse juba nädalaid mingit soga (Kaja Kallase leksikon – I.M.) vähetähtsast teatud hõimlaste kokkutulekust Prima Vista: teil oli reaalne võimalus näha oma silmaga inimest, kes isiklikult loeb läbi ja kinnitab päevas kuni 50 000 laekuvat teost.

Miks te seda võimalust ei kasutanud?!!! Linor loeb ja kinnitab iga kahe sekundi tagant ühe teose, sealjuures mitte kunagi ei maga ega söö.

See oleks võib-olla teie esimene kokkupuude tehisintellektiga.

Ivan Makarov