Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hea härra Hussar, sinu erakonna ja ka riigikogu mainet ei saa kahjustada enam miski

-
19.05.2023

Eesti 200 esimees Lauri Hussar tunnustas Johanna-Maria Lehtme otsust lahkuda riigikogust ja ütles, et see samm säästab nii erakonna kui ka riigikogu mainet.

“Mina tunnustan seda otsust… See oli nii riigikogu kui ka erakonna seisukohalt väga oluline samm. Ta aitab hoida nii riigikogu kui ka erakonna mainet,” lausus Hussar. “Selline arutelu riigikogu liikme üle ja ümber riigikogule au ei  tee.”

Hea Lauri, riigikogule ei tee au mitte „arutelu liikme üle ja ümber“, vaid selline liige ise. Ega sa ometi ei taha öelda, et kui paljastustele ei järgneks arutelu, siis oleks kõik jokk ja tipp-topp?

Sinu rõõm selle üle, et JM Lehtme samm säästab sinu erakonna äärmiselt halba mainet, on kummaline, sest muud mainet teil ju ei ole.

Mis aga puutub Riigikogusse, siis oma kasulaste palja jalgevahe pildistamisega vahele jäänud Marko Mihkelsoni parlamenti jätmist ja isegi edutamist väliskomisjoni esimeheks ning sellega kujundatud Riigikogu mainet ei saa ka kümme Lehtmet kohe mitte kuidagi kompromiteerida.

Postimehe toimetaja Priit Pullerits kirjutab:

„Johanna-Maria Lehtme riigikogust lahkumine on pigem Eesti 200 teadlik manipulatsioon, kuidas inetuks muutunud olukorras hea ja reibas nägu teha, kirjutab Postimehe vanemtoimetaja Priit Pullerits. Kas panite tähele erakonna Eesti 200 esimehe Lauri Hussari täna pärastlõunasel pressikonverentsil kaamerate ja mikrofonide ees esitatud refrääni, kui ta kommenteeris Eesti rahvale MTÜ Slava Ukraini eksjuhi Johanna-Maria Lehtme lahkumist riigikogust? Hussar ei väsinud Lehtme tagasiastumist tunnustamast. Ikka ja jälle mõne minuti järel, kui vähegi võimalus avanes, kiitis Hussar Lehtmet, et ta on astunud julge ja kiiduväärse sammu. Kiitis, nagu oleks Lehtme sooritanud kangelasteo.“

Lugejate kommentaarid on sama hävitavad. Eestlasi on petetud nende heasüdamlikkust kuritarvitades. Varastatud paljaks ka meie eest sõdivaid ukrainlasi. Ja aetakse piinlikku jama edasi.

Ivan Makarov