Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

AAT PURJE: „Riigikogu esimehe staatus ei võimalda tal tegutseda korruptantide pressiesindajana“

-
20.05.2023
EKRE poliitik ja Pirita linnaosakogu aseesimees Aat Purje.
© Erakogu

Riigikogu esimehe büroo endine ametnik ning tänane Pirita linnaosakogu aseesimees Aat Purje kommenteerib sotsiaalmeedias uue koalitsiooni ametiaja algust, mis tema sõnul võtab täiesti fantastilisi pöördeid. „Riigikogu maine liigub kahesajaga päev päeva haaval allavett, nagu lammutusbrigaad oleks hoonesse lastud,“ sõnab ta.

Purje hinnangul ei võimalda Riigikogu esimehe staatus tegutseda korruptantide pressiesindajana. „Eesti Vabariigi tähtsuselt teine mees, Riigikogu esimees, kutsus täna kokku pressikonverentsi, kommenteerimaks oma erakonna seisukohti Lehtme skandaali valguses. See asjaolu on juba iseenesest skandaalne ja erakordselt piinlik,“ kirjutab ta.

„Kas Eesti 200 ei leidnud tõesti Hussari, kes vajaduse korral peab täitma Vabariigi Presidendi ametiülesandeid, asemele kedagi teist, keda kaamerate ette lükata erakonna nimel selgitusi andma? Selline asi on enneolematu,“ lisab Purje.

Aat Purje hinnangul puudub kahtlus, et Eesti 200 näol on tegemist täiesti valitsuskõlbmatu seltskonnaga, kes ei ole siiamaani taibanud, kuhu nad on sattunud, milline roll on neil riigis kanda ja millised on seni kehtinud head tavad. „Tõepoolest, nendega näib kõik võimalik,“ sõnab ta lõpetuseks.