Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Saadame tüütud muidumudijad tööle! Eestis lõppes järjekordne annetuste kogumine Suure Isamaasõja veteranidele. Elon Musk on nüüd antisemiit ka!

-
21.05.2023

Johanna-Maria Lehtme lugu kui ühe ilusa muinasjutu õudne lõpp on kõik eestlased juba ära tüüdanud. Kõige naljakam oli antud loos see, et Eesti 200 fraktsiooni esimees Marek Reinaas süüdistas meediat laimukampaanias. See mees on tõesti koomik. Isegi näeb vastavalt välja.

Aga kurb, et sõjaohvritele heausksetelt südamlikelt eestlastelt miljonite kogumine lõppes täpselt nii, nagu lõppevad paljud suurte rahadega seotud asjad siin Eestis. „Slava Ukraini!“ ei osutunud paraku erandiks.

Samas raporteeritakse hoopis teise sõjaga seotud korjanduskampaania edukast lõpust. Baltija.eu raporteerib: „Eestis on kokku võetud aktsiooni „Aitame veterane!“ tulemused“.

Raha koguti nende Teise maailmasõja veteranide jaoks, kes sõdisid Nõukogude Liidu poolel – ehk mitte näiteks Tallinna kaitsjate, vaid Tallinna “vabastajate” tarvis. Sellised aktsioonid toimuvad Eestis kaks korda aastas, peavoolumeedia nendest muidugi ei räägi, sest milleks on vaja eestlastel teada sellest, mis toimub nendele kunagi kuulunud Kallase riigis.

+ + + + + + +

Õhtuleht on üks ajale jalgu jäänud nimega ajaleht. Omal ajal ilmusid Õhtuleht ja selle tõlkevariant Vetšernij Tallinn tõesti õhtul ja kioskite ees olid sel ajal alati järjekorradki. Esiteks sellepärast, et asja nimetati selle õige nimega – ja teiseks muidugi seetõttu, et selles töötasid Tõnis Erilaid ja Ivan Makarov.

Aeg aga läks edasi ja kapitalistlik konkurents sundis Õhtulehte Hommikulehele ära panema hommikuaega ronimise teel. Interneti võimalused tegid aga üldse imesid: eile avaldati lugu sarjast „Hommikusöök staariga“ kell 20.22. No mõne jaoks on see võib-olla tõesti hommik. Sööd kere täis ja lähed öisele lantimisjahile.

„Hommikusöögi“ pealkiri on „Sissi: olen elanud kaua hirmudega ja kannatanud pikalt füüsilist valu…“, autoriks Anu Saagim.

Esiti ei saanud ma aru, kes seal siis staar peaks olema – äkki selle videoloo operaator Hannes Dreimanis? Paistab nendest kolmest kõige kõvem nimi.

„Ma leian, et siin maailmas on piisavalt palju valu ja raskust, ma tahaks tuua kergust,“ sõnab lauljatar Sissi Nylia Benita Benton. „Tahan, et iga viimane kui asi, mida ma siin elus teen, teeks midagi paremaks – kas kellegi elu kergemaks, mingi süsteemi paremaks, hinge helgemaks.“ Lisaks räägib tegus naine ka oma tulevikuplaanidest ja vallatutest unistustest. Näiteks sooviks ta kätt proovida pesumodellina ja võibolla avada isegi luksusliku erootikapoe,“ vahendab „õhtune“ leht.

Selge: kui see Sissi ilmub avalikku kohta aluspesus ja avab järjekordse erootikapoe, siis süsteem läheb paremaks ja inimhing helgemaks.

Kas ei tahaks proovida vahelduseks midagi kasulikku teha? Näiteks tööd? Ja väike täpsustus toimetajatele: keskpärasuste pidev rahvale pähemäärimine ei tee neist veel staare. Nimetage parem oma rubriik ümber – pealkiri „Baba Yaga ei saa oma hommikusardelle üksi süüa“ oleks tõetruum.

Ja veel pesumodellidest: ennast bikiinides eksponeerida armastav Kristina Delfi terviselehe imeliku nimega rubriigist „Pärtelpoeg – 20 kg“ kurdab, et läks EMO-sse, kuna tal olid seoses kaalujälgimise, mudimise ja närvidega iga poole tunni pärast kõhuvalud.

Soovitus sama: äkki prooviks lihtsalt tööd teha, nagu need, kes seal EMO järjekorras tõesti kannatasid terviserikete tõttu ja pidid ette lubama espumisanist mitteteadlikke kundesid.

Või avitaks hoopis kliimavahetus: paljud eestlased kolivad ju näiteks sooja Hispaaniasse või kogunisti Aafrikasse.

+ + + + + + +

Elon Musk võrdles miljardäri George Sorost kurikael Magnetoga „X-inimestest“ ja süüdistas Ungari juuti selles, et too vihkab inimkonda ja tahab ruineerida tsivilisatsiooni.

Ajakirjanik-aktivist Brian Krassenstein hakkas kohe kinni sellest, et nii Soros kui Magneto elasid ju üle holokausti.

Nii et Musk on nüüd veel ka lausa antisemiit. Alla Jakobson võiks nüüd mingi järjekordse avalduse teha. Panna Muskile pasunasse oleks veel põnevam, kui kirjutada vaga kahvanäo Ruuben Kaalepi peale pervoministeeriumi kaebusi.

Magneto on mutant tuntud koomiksist ja filmist, kes suudab genereerida ja kontrollida magnetvälju. Ta soovib asendada inimesi Maal mutantidega, nagu Eestis võimul olevad liberaaläärmuslased soovivad asendada eestlased paarisaja soo ja rassi esindajatega.

Eesti valitsus(erakonnad) on pisikesi magnetosid täis.

Mutantide võim. Selles asi ongi.

Ivan Makarov