Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKRIITIKLA: Riisalo ilmselgelt tahab, aga mida? „Koos“ põrutab Venemaale. Oravapoiss: mind ei valitud, Tallinn sureb! Riigi esisarvekandja jälle podiseb. Kellega käib Oidsalu?

-
23.05.2023
KK ehk Kah Koalitsioon

Postimees avaldas loo „Signe Riisalo: järgmisena tuleks ära lahendada soolise enesemääramise küsimus“.

Riisalosid on valitsuses mitu, ja kui nad hakkaksid ennast veel ka sooliselt enesemäärama, siis sattuksid oravad juba päris tobedasse seisu: kaks Riisalo ministrit, mõlemad mehed, aga pärast võivad ju ka ümber mõelda. Iga kord kaasneb soomuutmisega ka töölepingu muutmine, nii on hea lüpsta riigilt igasuguseid hüvitisi: lahkus mehena, vormistati kohe tagasi naisena – potsti jälle paarkümmend tuhat hõlptulu.

Omapärase välimuse ja kinnisideedega Signe Riisalost võib aru saada: tal ei läinud isiklikus elus meestega kõige paremini, aga naisi jällegi ei tahaks vist. Ta saab seaduse vastuvõtmise korral võimaluse muuta end meheks ja vastavalt abieluvõrdsuse seadusele taas abielluda mehega. Tegemist oleks muidugi geimeeste alatu petmisega, aga meie valitsus tekkiski valimiseelse paduvaletamise ja e-skeemitamise abil.

+ + + + + + +

Eesti riigi poolt parteina registreeritud Koos üks liidreid Oleg Ivanov, kellele vasakpartei annab  poole valitsuse rahalisest toetusest ja kes kavatseb juhtida oma jõuku Venemaalt, ütles oma viimases videopöördumises, et kavatseb viia läbi Koos kongressi samuti Venemaal, mis pole üldsegi paha mõte.

Venemaa saadab osa delegaatidest Prigožinile abiks, ellujäänuid aga ärge palun Eestisse tagasi laske.

Nii oleks tõesti kõigile parem – nemad on kallile Putinile lähedal ja meist on see kamp kaugemal.

+ + + + + + +

Riigimeedia ERR hakkas jõuliselt toetama valitsevat reformierakonda ka munitsipaaltasemel. Sest oravatel on ilmselgelt vähe kogu riigi muutmisest hälvikute pansionaadiks – kohalikud omavalitsused võivad osutada teatud vastupanu ja mitte lubada lasteaedadesse nokunäitamise laule laulvaid haigeid tädisid. Seega tuleb võim kohtadel üle võtta ja tagada ka Mihhail Kõlvartile ja Anastassia Kovalenkole soolise enesemääramise õigus.

Seepärast käib Tallinna linnavolikogus reformierakonna titaanlik võitlus teise aseesimehe tagasihoidliku koha pärast. Isamaa kui reformierakonna ja Eesti 200 alandlik taksikoerake jookseb isandate tugitoolide ümber nagu lõhnaks seal vorsti järele, rõõmustades, nagu Mihkelson, kes nägi uut laianurkset välklambiga fotoaparaati.

Sellegipoolest on oravapoisike Sander Andla juba kahel hääletusel läbi kukutatud ja nüüd andis riigikanal talle tribüüni pettumuse väljendamiseks kogu eesti rahva ees. Selle asemel et saata noorur kuhugi Pealinna ja Stolitsa lehtede vahele, lasti tal nutta riigikääbuse patja. Mida nolk ka tegi loos „Sander Andla: seisakust Tallinna linnavolikogus“.

Andla on nii pettunud, et tal ei lasta haamrikesega mängida, et sidus enda traagilise ärapõlgamise lausa kogu pealinna õõvastava saatusega. No et kui teda ei suudetud valida, järelikult ei suudeta ka linna valitseda.

„Keskerakondlastest linnajuhtide otsustamatus on probleem. Kui linnajuhid ei suuda otsustada, ei saa kavandada teetöid, kinnitada planeeringuid ja selle kõige tulemusena linn lihtsalt ei arene. Tulemuseks on meie kõigi elukvaliteedi langus, nagu Kesklinna elanikud praegu ilmselt juba tunnevad. Tallinlased väärivad paremat juhtimist,“ halab Andla, pidades parema juhtimise all ennast.

No et kui Andlat ei valita, siis linn ei arene ja tramm ei sõida.

+ + + + + + +

Nagu teada, saatsid sajad Eesti ühiskonnategelased, nende seas „presidendid“ Toomas Hendrik Ilves ja Kersti Kaljulaid, nendega koos veel ka „kümned kirjanikud, näitlejad ja muusikud“ riigikogule toetusavalduse abieluvõrdsuse ideele.

Allakirjutanute valdav enamus on tõesti väga laialdaselt tuntud eriti kitsastes ringkondades, suuri muusikuid ja vaimuhiiglasi oli seal muidugi raske märgata, kui mingi Sofia-Elizaveta Katkova-Veršinina välja arvata (kes see nüüd küll on, ei tea, kuid kõlab uhkelt).

Pole aga mingi ime, et asjale on oma allkirja annetanud ka TH Ilves: kindlasti sai „president“ hingelise trauma, kui temast sai võimuloleku ajal EV kuulsaim sarvekandja, kuna Evelyn pani ajakirjade kaantel avalikus kohas näljaselt tatti mingi machoga.

Paljudel allakirjutanutest esineb igasuguseid nende psüühikat kurnavaid probleeme: mõnel suu kõver, nagu labidaga lömmi löödud lestal, teine kirjeldab ERR-is oma isiklikke menstruatsioone, veel kaks “muusikut” esinesid televisioonis stuudiosse toodud laste ees, lastes neil kaasa karjuda: „iialgi ei väsi pihkupeksja käsi“ jne.

Vaadake, pervokad: te oleksite võinud ikka rohkem vaeva näha ja koguda 1000 allkirja, sest uudis „600 allkirjast“ oli edetabelites terve eilse päeva kõrvuti uudisega sellest, kuidas Soomes toimus tuhande osavõtjaga seksimaraton.

Saaksite kogu jõuguga omakeskis põtradele konkurentsi pakkuda.

+ + + + + + +

Viimasel ajal kuidagi eriti homoteema huviliseks muutunud Meelis Oidsalu tulistab sel teemal nii Postimehes kui ka homoajakirjanduse lipulaevas ERR-is.

Autor songib natuke pühakirjades ja filosoofide kirjalikus pärandis ning leiab sealt homondusega seotud kilde, nagu spetsiaalselt väljaõpetatud siga trühvleid.

„Uuest Testamendist ei selgu nimelt Jeesuse seksuaalset orientatsiooni. Naist tal ei olnud, perekonda samuti mitte. Mees liikus ringi peamiselt temaga samast soost jüngrite seltsis,“ märgib teoloogiks hakanud endine sõjanduse ametnik ja tagantjärgi kolleegide paljastaja.

Vaatasin hiljuti „Rocky“ filme, nüüd aga näeksin neid läbi Oidsalu prisma: kõik need poksijad ja eriti nende treenerid liikusid ka ringi peamiselt nendega samast soost jüngrite seltsis. Ka meie Eesti rahvusmeeskondade treenerid on kahtlased. Ja need meeskoorid… Karis „Kristjaniga“, Kivirähk Juurega, Oidsalu Koortiga jne.

No selge pilt.

Ivan Makarov