Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

TOOMPEA PÄEVIK | Varro Vooglaid: “Me ei ole nõus sellega, et Eesti riiki lammutatakse”

-
26.05.2023
Laadime sisu...

Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Varro Vooglaid võtab kokku viimase nädala, aga ka terve kuu, sündmused parlamendis, mis on pakkunud enamasti negatiivseid emotsioone. Tema hinnangul on parlament sisuliselt tasalülitatud.

Uustulnukana ja siira ning viisaka inimesena on need nädalad Riigikogus pakkunud talle halva kogemuse ja üllatuse selles, et pidevalt ja järjekindlalt valetatakse, vassitakse, manipuleeritakse… “Valetamine on baasmuster,” lausus ta. “See peegeldab isikliku väärikuse puudumist, et kui inimene valetab ja isegi ei häbene seda.” “Pean ütlema, et ma ei olnud naiivne, mul ei olnud erilisi illusioone, kuid ise seda vahetult kogeda, on midagi muud kui kõrvalt vaadata…” lisas Vooglaid.

“Jääb mulje, et Eestis sihilikult ja tahtlikult lõhestatakse ühiskonda, see on lihtsalt kuritegelik, sest sellega tehakse ühiskonnale kurja,” nentis Vooglaid. “Me ei ole nõus sellega, et Eesti riiki lammutatakse,” ütles Vooglaid ja kutsus veel kord kõiki laupäevasele meeleavaldusele Toompea lossi ette (27. mail kell 12).