Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ei Teliale! Konservatiividel on aeg asuda boikottide teele nende firmade vastu, kes propageerivad “uusväärtusi”

-
26.05.2023
Telia on üks ettevõtetest, kes veab Eestisse woke-kultuuri.
© UU

Boikotid firmade vastu on suhteliselt valus relv, kuigi tänases maailmas ei pruugi see väga suurt efekti saavutada – ettevõtjad on suuresti loobunud turumajandusest ehk orienteeritusest kasumlikkusele ja kompetentsile ning üle võtnud ideoloogilised momendid, näiteks soopõhised “triibulised nimekirjad” ja vähemuste eelistamise personalivalikus.

Delfi vahendab: “Suurfirma personalijuht julgest sammust: meie majas toimub LGBT+ konverents. Miks?” Jutt käib Teliast ja nüüd on konservatiivsete, traditsioonilisi väärtusi hindavate inimeste ees valik, kas loobuda selle uusmarksistliku operaatorfirma teenustest või mitte. Soovituseks on loobuda.

Telia valis väärtusvõitluses poole, ta ei ole enam traditsionaalse perekonna pooldajatega – miks peaks konservatiivid nuumama oma rahaga firmat, kes toetab seksuaalfantaasiate õitsengut?

Muide, LGBT kasutab seda boikotirelva juba väga ammu nende firmade vastu, kes nende survele ei allu. Ka Eestis on olemas juhtum, kus Aadu Luukase Fond andis kodanikupreemia SAPTK-le, see vihastas homoaktiviste, kes avaldasid survet Swedbankile ja too küsis fondilt oma raha tagasi. Hiljem kompenseeris selle raha Bigbank.

Boikott homofirmade vastu on kaalutav variant ja seal saab igaüks kaasa lüüa. Sest need firmad on survele alla andnud ja läinud kaasa hävituslike ideoloogatega. Pole põhjust nende siirusesse uskuda: vaadakem, kuidas ettevõtjad muutusid kliimavõitluse käsu peale üleöö “rohelisteks”, nagu nõukogude ajal Gorbatšovi “kuiva seaduse” peale täiskarsklasteks.

Uued Uudised