Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond, sotsid ja Eesti 200 viivad traditsioonilist perekonda lammutades ellu bolševike perepoliitikat

-
27.05.2023
Reformierakond, sotsid ja Eesti 200 on nende Vene uusbolševike täielikud mõttekaaslased.
© Scanpix

Kõik teavad juba hästi, et Reformierakond ning Kaja “Zahharova” Kallas viivad lõpule NLKP venestamispoliitikat, tuues Eestisse arvukalt venekeelset rahvast endise Nõukogude Liidu aladelt ning tallates jalge alla Laulva revolutsiooni ideaalid – teisena on neil nüüd käsil traditsioonilise perekonna hävitamine, mille idee pärineb “Kommunistliku partei manifestist”.

Praegu käimasolev rünnak traditsioonilise perekonna vastu on ehtsaim kommunistlik revolutsioon. Alles hiljaaegu oli okupatsioonide muuseumis (!) Vabamu üks feminismi-teemaline loeng, kus tutvustati ka revolutsionäär Aleksandra Kollontai ideesid.

Kui bolševikud Venemaal võimuhaarasid ja panid paika ministrid ehk rahvakomissarid, määrati riikliku hoolekande rahvakomissariks Aleksandra Kollontai.

Kõrgest soost ja rikkast perekonnast pärit Kollontai on ajalukku läinud kui traditsioonilise abielu ja perekonna lammutamise ning seksuaalrevolutsiooni ideoloog ja ka praktik. Ta pooldas kollektiivset lastekasvatamist ja ühismajapidamisi, nähes selles naise vabastamist koduorjusest.

Aleksandra Kollontai sai bolševistlikus riigis enda kätte kõik võimalused, et ellu viia oma ideed naise vabastamiseks. Tema algatusel tühistati kiriklik abielu, mis asendati tsiviilabieluga; abielud sõlmiti ja lõpetati esimesel taotlusel. Sama dekreediga võrdsustati abielus sündinud ja ebaseaduslikult sündinud lapsed. Naised said abordiõiguse. Loodi lastekodude ja lasteaedade süsteem, mis pidi naised vabastama järglaste kasvatamisest.

Ainsa dekreediga hävitas Kollontai perekonna kui institutsiooni. Enam ei olnud abikaasadel vastastikuseid kohustusi ega lastel kohustusi oma vanemate vastu.

Nõukogude võimu algaastatel vohas riigis kõik see, mida näeb tänases Läänes: vanad “kodanlikud kombed” lasti ülilõdvaks, suhetes valdas vabameelsus, kunstis ja kultuuris oli lubatud kõik avangardistlik (tavaliselt maitsetu ja kultuurikauge) ja nii edasi.

Nüüd on Kollontai elutöö üle võtnud Kaja “Zahharova” Kallas, Liisa Pakosta, Kristina Kallas, Signe Riisalo, Annika Laats ja teised naisrevolutsionäärid, kes seekord tõrjuvad traditsioonilist perekonda välja homoseksualismi, soovoolavuse ja -neutraalsuse ning transseksuaalsuse abiga.

Uued Uudised