Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO | Perekond Männiste võitis publiku südamed ja “Uue laulu” konkursi

-
29.05.2023
Laadime sisu...

Suure tähendusega lugu muutus täna justkui veelgi suuremaks. Ilus esitus, mis läks kindlasti paljudele südamesse, kirjutas TV 3 Merit ja Märten Männiste esitatud laulu „Kurjad on ajad“ kohta, mis televaatajate häältega võitiski täna õhtul konkursi „Uus laul 2023.

Kuigi žüriiliige Olav Osolin nimetas seda lõkkelauluks ja Koit Toomele ei jõudnud sõnum kohale, oli see patriootlik ja südamlik lugu rahva lemmik saatest saatesse ning võit tuligi kõrges konkurentsis ära.

Laulu viisi on teinud Merit ja Märten Männiste, sõnad nende isa Kaupo Männiste, kes on üksiti ka EKRE liige.

Merit ja Märten said pärast oma etteastet ka suure üllatuse osaks, kui ootamatult tuli kohtunike kommentaaride ja otseülekande ajal Alexela kontserdisaalis lavale proua, kes neile lilled ulatas.

Eesti Autorite Ühingult kuulub „Uue laulu“ võitjale ehk laulu autorile peaauhind 10 000 eurot. Lisaks on Eesti Fonogrammitootjate Ühing võiduloole välja pannud 2000 eurot. „Uue laulu“ meediapartner on Star FM Eesti, kus kuuleb ka saatega seotud lugusid.

TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur tunneb heameelt, et tänu “Uuele laulule” on Eesti muusika ja kultuur saanud veelgi rikkamaks. “Laulukonkurss „Uus Laul“ ei ole ainult parim meelelahutus ja show. See on TV3 missioon panustada ja arendada Eesti muusikamaailma.