Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kuni Tallinn Soodomat ja Gomorrat võõrustab, kavatsevad inimesed pealinnast lahkuda

-
29.05.2023
Normaalsed inimesed ei taha seda Tallinna tänavatele.
© Scanpix

Väidetavalt toimub juuni algul Tallinnas Baltikumi homofestival ja see vallandas sotsiaalmeedias omapärase vaidluse, mis algas ühe inimeste postitusest.

“Sõidan homofestivali ajaks Tallinnast minema, Lõuna-Eestisse, kus on eestikeelne keskkond, ilus suvi, pole neid multikultinarrusi ja saab ennast normaalselt tunda. Tõesti, ma ei kannataks seda klounaadi Tallinna tänavatel välja, olen küllalt näinud videosid ja pilte neist äramukitud, poolpaljastest ja lärmakatest tegelastest, ma ei taha neid siia,” kirjutab üks inimene.

See arvamus on tekitanud vastuseisu.

“Ei tohi Tallinnast lahkuda ja pealinna pedefestivali kätte jätta. Just vastupidi, tuleb neile vastu seista. Protesteerida vist ei lasta, siis on politsei ja meedia nagu kaarnad kallal, aga seda enam peaks tänavatel ennast näitama normaalsed inimesed, kontrastiks sellele Soodomale ja Gomorrale. Näidakem neile kasvõi selga keerates, et ei lase mingil kambal linna üle võtta,” kirjutab teine inimene vastuseks.

Kommentaarides on huvitavad seisukohti. “See värk tehakse ikka eestikeelses keskkonnas – homofestivali võiks suunata kas Lasnamäele või Koplisse, las nad õpetavad neid “uusväärtusi” venelastele. Tahaks üleüldse kuulda Kõlvartite, Belobrovtsevite ja teiste Tallinna vene poliitikute arvamusi homopropaganda kohta – las nad selgitavad Tallinna venekeelsele publikule, miks nad pederastid tänavatele lasevad,” kirjutab kolmas ja neljas lisab: “On vaja venekeelsete aktiivsemat seisukohavõttu!”

Üldiselt jaotus kommentaarium postituse all enam-vähem võrdseks nende vahel, kes soovivad homofestivali ajaks normaalsesse elukeskkonda minna, ja nende vahel, kes tahaksid näidata, et ei anna pealinna seksuaalfantaasiate meelevalda. Üksmeelel ollakse selles, et venelased peaksid traditsioonilise pere kaitsmisel rohkem sõna kaasa ütlema.

Uued Uudised