Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

SAPTK kutsub lastekaitsepäeval konverentsile “Abielu ja laste kaitse”

-
29.05.2023
Eesti inimesed seisavad traditsiooniliste väärtuste eest ja võõrväärtuste vastu.
© UU

SAPTK kutsub Elukultuuri Instituudi konverentsile “Abielu ja laste kaitse”, mis toimub sel neljapäeval, 1. juunil Tallinnas, Õpetajate Majas (Raekoja plats 14).

Elukultuuri Instituut alustas hiljuti SAPTK all tegevust, et keskenduda sihipäraselt inimelu kaitsmisele eostumisest kuni surmani. Lastekaitsepäeval toimuval konverentsil keskendtakse kahele fundamentaalsele õigusele, mis on laste kaitsmise seisukohast esmase tähtsusega: igal lapsel on õigus elule ning igal lapsel on õigus emale ja isale.

Konverents toimub Tallinna Õpetajate Majas. Ettekandega esinevad professor Tapio Puolimatka (Jyväskylä Ülikooli emeriitprofessor), Risto Agur (vandeadvokaat), Markus Järvi (Objektiivi peatoimetaja) ja Maria Madise (Elukultuuri Instituudi juhataja), samuti SAPTK juhataja Varro Vooglaid.

Konverentsil leiab aset ka paneeldiskussioon, milles arutletakse praktiliste võimaluste üle, kuidas abielu ja inimelu austavat kultuuri Eesti ühiskonnas üles ehitada ning kuidas saaks sündimata lapsi paremini kaitsta ning nende perekondi toetada. Lisaks tutvustab Elukultuuri Instituut oma uusi projekte.

Konverentsi täpsem ajakava on leitav SIIT.

Osalema on oodatud kõik, kes soovivad elupooldavast liikumisest rohkem teada saada ning elukultuuri levikule kaasa aidata.

Konverentsile on vajalik eelnevalt registreeruda – seda saab teha SIIN.